故障報告

跳至

首頁

尾頁

別墅

del

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 +3金熱血 2018母親節勳章 2018父親節勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 爸B勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 2016畫展勳章

請問您該通知發出大約多久後打開?如經親子王國app內的提醒頁按同一條提醒內容,可以正常開啟嗎?

別墅

國務專員 發表於 21-7-28 13:05
請問您該通知發出大約多久後打開?如經親子王國app內的提醒頁按同一條提醒內容,可以正常開啟嗎?
...

del

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 +3金熱血 2018母親節勳章 2018父親節勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 爸B勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 2016畫展勳章

Cali0624 發表於 21-7-28 13:09
一收到便打開了,不能正常開啟

請問您這個回覆是經由通知開啟嗎?

別墅

國務專員 發表於 21-7-28 13:16
請問您這個回覆是經由通知開啟嗎?

del

管理員

Cali0624 發表於 21-7-28 13:19

如再遇到上述情況,請通知我們問題發生的時間 (即打開通知而未能正常顯示內容的一刻),另請提供有關通知是哪一個帖子 (提供有關帖子截圖,或標題及樓數也可),以便我們收集更多資料跟進。

如通知未能正常顯示,我們建議您可以嘗試經由app內的提醒查看。不便之處,敬請原諒!

侯爵府

回覆樓主:

我剛剛又有同一情況喎!

超級版主

超級版主

gilgilgilgil 發表於 21-7-31 12:12
我剛剛又有同一情況喎!

請問係咪所有提醒都睇唔到 , 而私訊睇到 ?

侯爵府

bktcc 發表於 21-7-31 22:55
請問係咪所有提醒都睇唔到 , 而私訊睇到 ?

係呀!現在仍未回復正常

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章

gilgilgilgil 發表於 21-8-4 13:51
係呀!現在仍未回復正常

你好,我們會作出跟進,由於處理需時,請耐心等候,如有需要,可用手機網頁版查看提醒,不便之處,請見諒 !

子爵府

回覆樓主:

我已兩星期看不到訊息提醒了

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章

接線生 發表於 21-8-8 13:02
我已兩星期看不到訊息提醒了
你好,我們會作出跟進,由於處理需時,請耐心等候,如有需要,可用手機網頁版查看提醒,不便之處,請見諒 !

首頁

尾頁

跳至