時政擂台

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

【調查報道】7.21 影像分析:至少 235 白衣人涉施襲或持武器 兩年僅 48 被捕 8 被控

https://www.thestandnews.com/politics/%E8%AA%BF%E6%9F%A5%E5%A0%B1%E9%81%93-721-%E5%BD%B1%E5%83%8F%E5%88%86%E6%9E%90%E8%87%B3%E5%B0%91-235-%E7%99%BD%E8%A1%A3%E4%BA%BA%E6%B6%89%E6%96%BD%E8%A5%B2%E6%88%96%E6%8C%81%E6%AD%A6%E5%99%A8-%E5%85%A9%E5%B9%B4%E5%83%85-48-%E8%A2%AB%E6%8D%95-8-%E8%A2%AB%E6%8E%A7

立場都做到野,反而果班...

子爵府

沒有林卓廷,沒有721

子爵府

回覆樓主:

臘腸.....黑白不分,分析埋黑先講啦。
沒有3白眼,沒有721

子爵府

根本唔需要咩睇呢D分析, 更遑論是黃媒加黃樓主所出.
當晚睇電視直播, 已好清楚睇到「咩人」「帶人」入去搞事!
沒有林卓廷,沒有721!

伯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

又唔見臘腸分析三白眼有幾多人, 廢報一份

大宅

完了吧 發表於 21-8-4 07:46
【調查報道】7.21 影像分析:至少 235 白衣人涉施襲或持武器 兩年僅 48 被捕 8 被控

https://www.thesta ...

做得好⋯請問過走兩年有幾多黑暴,幾多打燒破壞,有幾多人非法集會⋯最後捉咗告左比官放咗又有幾多?

琥珀宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

janice_cat 發表於 21-8-4 11:28
根本唔需要咩睇呢D分析, 更遑論是黃媒加黃樓主所出.
當晚睇電視直播, 已好清楚睇到「咩人」「帶人」入去搞 ...

根本就係一>沒有林卓廷,沒有721!

等睇三白眼被判!
若要人不知 唔好咁低B !  : P

子爵府

回覆樓主:

唔講咩分折,樓主點睇18針帶一大班黑衣人入去攪事?

複式洋房

自由自在228 發表於 21-8-4 12:27
唔講咩分折,樓主點睇18針帶一大班黑衣人入去攪事?

等法庭判囉,你有證據都可以報警

https://www.thestandnews.com/court/721-%E7%99%BD%E8%A1%A3%E4%BA%BA%E6%9A%B4%E5%8B%95%E6%A1%88%E6%B3%95%E5%AE%98%E6%9E%97%E5%8D%93%E5%BB%B7%E5%AE%89%E6%85%B0%E9%96%98%E5%85%A7%E4%BA%BA-%E5%8F%8D%E8%A2%AB%E8%AA%8D%E5%AE%9A%E6%90%9E%E4%BA%8B-%E6%96%A5%E8%A2%AB%E5%91%8A%E5%AE%8C%E5%85%A8%E4%B8%8D%E7%90%86%E7%99%BD%E8%A1%A3%E4%BA%BA%E5%85%88%E5%8B%95%E6%89%8B

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

回覆樓主:

7.1 拆立法局個幾百人拉左多少呢?
連教暴徒路線入立法局條蟲
都冇事...繼續開會

7.21(同一晚)圍中聯辨,掟垃圾入去及用黑色油掟黑國徽個班人, 又拉在幾多個?

子爵府

完了吧 發表於 21-8-4 12:40
等法庭判囉,你有證據都可以報警

https://www.thestandnews.com/court/721-%E7%99%BD%E8%A1%A3%E ...

當日有直播,18針做得出有冇夠膽認?一陣D黄官又要贊佢優秀囉

男爵府

Jasmine-4711 發表於 21-8-4 12:42
7.1 拆立法局個幾百人拉左多少呢?
連教暴徒路線入立法局條蟲
都冇事...繼續開會

話時話HK 7.1立法會暴動幾時判?美國國會山莊都判埋啦~

珍珠宮

完了吧 發表於 21-8-4 07:46

https://www.thesta ...

甘黑衫又有幾多人,玩水喉果個立場有無影到?

子爵府

自由自在228 發表於 21-8-4 15:30
當日有直播,18針做得出有冇夠膽認?一陣D黄官又要贊佢優秀囉

18針即係邊個?

伯爵府

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

沒有林卓廷,沒有721

水晶宮

2024勳章

bhamcy 發表於 21-8-4 17:07
18針即係邊個?

三白眼
佢亦即將為自己嘅行為付出代價

珍珠宮

牛年勳章

回覆樓主:

立場?很快完了吧?

子爵府

回覆樓主:

沒有林卓廷,沒有721
正義或會遲來但不會缺席

男爵府

2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

唔知點解覺得呢個樓主嘅行為熟口熟面, 勁似一個早排狂開post嘅物體, 喂, 國安法就立咗一年有多, 你班handfoot就走嘅走, 人生精彩嘅就人生精彩, 黑衣人好快都要為佢地做嘅惡行找數啦.

複式洋房

回覆樓主:

全靠執葉律師帶領白衣人

首頁

尾頁

跳至