想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

用App計 應該24/9 排 8/10 DD
平時黎M都準 都係29-32日
排既當晚有dodo過 (記得當日係有拉絲同下腹唔舒服 應該都係咁上下時間排)
之後果個星期又試過下腹痛似谷m
今日用過綠D白板到反晒光
紅D 30%-40%左右

忍唔住去買左CB驗 頭十分鐘都係一條線
點知臨收工又望一望 (大概隔左個半鐘)
見到隱約多左條線⋯但又得半條
想知咁既情況其實係咪可以ignore唔使理?
因為Instruction都寫左10分鐘後既結果不準確⋯

大宅

jamboo_ash 發表於 21-10-7 17:30
排既當晚有dodo過 (記得當日係有拉絲同下腹唔舒服 ...

你試吓買支電子驗孕棒驗下,準確度好高

珍珠宮

jamboo_ash 發表於 21-10-7 17:30
排既當晚有dodo過 (記得當日係有拉絲同下腹唔舒服 ...

驗孕唔係應該用晨尿嗎?可能你下午驗,濃度唔夠,所以先出得慢

大宅

回覆樓主:

Updated
今朝晨尿綠D都係白板⋯
買多支CB又擔心出現返尋日既情況
除左CB digital 有無其他牌子比較靈敏

其實我只係排果日do左一次,中既機會好似唔高

大宅

Any result read after instructed time frame (10mins) is invalid. That’s called evaporation line.

首頁

尾頁

跳至