美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

有冇姊妹用左 Dualsonic 家用HiFU機 luxury / professional版? Work唔work? 心思思想買

大宅

我有用,比起tripollar/nuface 有效同持久, 始終係唔同level 嘅技術...
我買之前都對比左好耐, 睇晒友x 網上面D 用家評論先買...

複式洋房

回覆 mandy_Lo 的帖子

你覺得有冇效果? 你用面淨眼?我真係有d心動 不果有d貴
你買luxury / professional

大宅

我買左professional, 俾錢個下好肉痛...不過因為比luxury 多兩個勁D既level, 發數double, 可同屋企人share 用, 貴買平用

做完一次就有效果, 之後每2-3星期再做, 面唔會dum, 法令紋同額頭紋個零月無左, 老公都話靚左

大宅

mandy_Lo 發表於 21-10-20 13:21
我買左professional, 俾錢個下好肉痛...不過因為比luxury 多兩個勁D既level, 發數double, 可同屋企人share ...

請問做嗰時痛唔痛?professional 版同普通版效果有無分別?因為之前係美容院做過hifu,覺得好痛好酸,另願買部家用機日常保養

大宅

mandy_Lo 發表於 21-10-20 13:21
我買左professional, 俾錢個下好肉痛...不過因為比luxury 多兩個勁D既level, 發數double, 可同屋企人share ...

喺邊度買平d?

Adrio77    發表於 21-10-20 15:03

大宅

aloha_hollie 發表於 21-10-20 13:45
請問做嗰時痛唔痛?professional 版同普通版效果有無分別?因為之前係美容院做過hifu,覺得好痛好酸,另願 ...

我買professional 有5度, luxury 3度, 但我買左pro 都係用3度多, 少少吉吉地,因為用4, 5度係美容院級數, 會痛會酸...

複式洋房

回覆 mandy_Lo 的帖子

有無試過打淚溝眼袋??
我相信部機其實好多姊妹都好有興趣
邊個女士唔貪靚

複式洋房

回覆樓主:

請問部機幾錢?易操作嗎?

大宅

回覆 Maggiechan821 的帖子

我自己少少眼紋但無咩眼袋,同我媽咪做眼就有效果。

大宅

回覆 Holycross 的帖子

dualsonic 有luxury 約8千, professional 14000-15000左右, 豐澤正價多, 友和就通常有特價, 同埋閃購買最抵

洋房

買左有coupon code平左, 等收貨, 希望weekend 做第一次即時有效果

大宅

回覆樓主:

請問操作上困難嗎?同埋係咪一定要用佢嗰支moisture gel?
我想買professionals

大宅

操作唔難, 都係兩粒掣。
一定要用hifu gel搽左上面先做機, 我諗都應該可以用其他hifu RF gel

我都係買左professional

複式洋房

mandy_Lo 發表於 21-10-22 15:18

dualsonic 有luxury 約8千, professional 14000-15000左右, 豐澤正價多, 友和就通 ...

頭先去百老匯睇hifu机, 介紹咗一部黎諾懿賣廣告嘅 Young&be pro, 話唔使用gel 同不限線數, 八千幾蚊,好似好吸引 。

請問你買dualsonic 時有冇比較過呢一部? 本身想買silkn RF機, 主要想收緊同提升面部線條,請問係咪應該hifu好啲?

複式洋房

回覆 perfumekao 的帖子

我都想買 點樣有coupon code?? :)我見友和professional 係16299

別墅

但我搵醫生打Hifu 都唔會打眼溝

侯爵府

2021勳章

mandy_Lo 發表於 21-10-22 15:16

我自己少少眼紋但無咩眼袋,同我媽咪做眼就有效果。

你媽媽做眼袋嗎?要配什麼gel做?

大宅

我買dualsonic hifu 機個陣好似未有你講呢部...
我主要睇係咪可靠既牌子, 功能做到4.5mm?
我問埋韓國fd dualsonic 係韓國出幾出名, 韓國製...

一般RF 機都做到2.5mm3mm, 所以hifu 一定要做到4.5mm 先同RF 有分別。

大宅

回覆 水草 的帖子

hifu 機一定要做係有骨既地方, 即係眼眶內同眼球千祈唔好做...
我幫媽咪做左一兩次眼袋係面近眼附近3mm/ Dual, 再加轉眼頭1.5mm 打圈圈按摩眼袋位(都係要有骨位, 唔好做眼眶內), 暖暖地好舒服

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊