潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

見到呢隻色好似幾好睇咁。大家覺得Neonoe MM 定On the go PM靚啲? 邊款百搭啲?

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回覆樓主:

on the go

男爵府

sejjb 發表於 21-10-28 18:37
見到呢隻色好似幾好睇咁。大家覺得Neonoe MM 定On the go PM靚啲? 邊款百搭啲?

Causal 用就neonoe
返office 工就on the go

水晶宮

On the go

大宅

swift_call 發表於 21-10-28 20:26
Causal 用就neonoe
返office 工就on the go

我原先都係咁諗,諗住買Neonoe ,但見小紅書有啲人斜揹On the go, 好似causal又得,返工又得咁,心大心細中

瑪瑙宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

on the go

子爵府

回覆樓主:

二選一,會揀On the go
我啱啱買咗呢款Lockme水桶袋,樓主都可以考慮吓,少人用又實用

wcpcelia    發表於 21-11-2 16:18
stagea    發表於 21-10-29 13:08

珍珠宮

陪月勳章 畀面勳章

on the go PM係佢咁多size上膊最唔型,除非當dior book tote 用架整體mm反而和諧些。

兩個size著差唔多我會選Neonoe。

其實奶茶皮色兩個都唔會錯,睇下自己手袋collection缺邊個外型就選果個。
work hard PLAY hard

別墅

回覆樓主:

vote for noenoe

大宅

ee915 發表於 21-10-28 20:54
二選一,會揀On the go
我啱啱買咗呢款Lockme水桶袋,樓主都可以考慮吓,少人用又實用

冇用過bucket bag, 請問你覺得bucket bag好唔好揹?

大宅

jenniferK 發表於 21-10-28 21:06
on the go PM係佢咁多size上膊最唔型,除非當dior book tote 用架整體mm反而和諧些。

兩個size著差唔多我 ...

咁啱呢兩個style既袋都冇乜,大多數都係crossbody / shoulder bag, 唯一有個手挽係alma bb。

又唔可以買曬2個,只可以睇吓邊個易襯D同性價比高啲

子爵府

sejjb 發表於 21-10-28 21:41
冇用過bucket bag, 請問你覺得bucket bag好唔好揹?

好揹呀,呢個袋有3種用法,可側咩/斜咩/手挽,但我唔建議斜咩,因bucket都有一定嘅闊度,斜咩上身都幾大舊,你可以去專門店試吓

大宅

ee915 發表於 21-10-28 23:07
好揹呀,呢個袋有3種用法,可側咩/斜咩/手挽,但我唔建議斜咩,因bucket都有一定嘅闊度,斜咩上身都幾大舊 ...

Many thanks

珍珠宮

2024勳章 畀面勳章

On the go

伯爵府

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

on the go
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

暫時2:7,on the go大比數領先

首頁

尾頁

跳至