潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2021勳章

雖然唔係H,但呢個款我睇中好耐,今日路過就行入去八下,見到有呢個款就即管問下有冇 Size 40 (大腳人士真係好難買鞋㗎),sa話得一對,試上腳個型勁slim,而且好舒服,又容易着和除,毫無懸念就俾錢

對鞋係navy,唔係黑色㗎,襯牛仔褲/裙都好好睇,襯 one piece 都得,真係越睇越鍾意,即刻要同你哋分享

pymame    發表於 21-12-7 13:09
wcpcelia    發表於 21-12-6 11:03
ada0707    發表於 21-12-6 09:14
Cheuk2012    發表於 21-12-5 21:12

複式洋房

大腳人士在此。同感

男爵府

2021勳章

人哋連粒星都靚D嘅

珍珠宮

2021勳章

大宅

2022勳章 最關心BB問題熱投勳章 育兒性格勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

Miyazaki 發表於 21-12-4 23:16
人哋連粒星都靚D嘅

Dior 粒星星真係好靚

男爵府

2021勳章

mandmdr 發表於 21-12-4 23:04
大腳人士在此。同感

,你一定好明白,見到鍾意嘅鞋有啱自己嘅size,仲要舒服、着上腳又slim唔會好似龍船咁嘅興奮心情

男爵府

2021勳章

人哋連粒星都靚D嘅

坦白講,今日行入Dior試鞋,感覺真係好良好,我試咗兩個size,可以即時比較到邊對最啱。唔洗等調個size去舖先有得試,我呢啲39/40嘅大腳友都慣咗無回音,就算咁啱有size,都要等一輪先到舖,想買嘅心情真係會攤凍咗㗎

男爵府

2021勳章

活C人 發表於 21-12-5 00:00
Dior 粒星星真係好靚

係呀,仲好有質感,都幾墜手嘅
阿女都話粒星好靚,主動幫我孭個紙袋孭咗成晚

子爵府

2021勳章

男爵府

2021勳章

人哋連粒星都靚D嘅

貓貓jm個雪人可以有粒靚星星做裝飾

子爵府

2021勳章

呢對型呀!不過太貴我唔捨得買

複式洋房

Mamaskhy0011 發表於 21-12-5 00:08
,你一定好明白,見到鍾意嘅鞋有啱自己嘅size,仲要舒服、着上腳又slim唔會好似龍船咁嘅 ...

100% 認同!好多時候d 鞋夠長但又太窄,迫住D腳指。尤其日韓靚款,永遠著唔到

wcpcelia    發表於 21-12-6 11:04

公爵府

2021勳章

瑪瑙宮

2022勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2021勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

Mamaskhy0011 發表於 21-12-4 23:01
雖然唔係H,但呢個款我睇中好耐,今日路過就行入去八下,見到有呢個款就即管問下有冇 Size 40 (大腳人士真 ...

琥珀宮

2021勳章

回覆 Mamaskhy0011 的帖子

Beautiful

大宅

2021勳章

Mamaskhy0011 發表於 21-12-5 00:16

坦白講,今日行入Dior試鞋,感覺真係好良好,我試咗兩個size,可以即時比較到邊對最 ...

同埋我想講,根據我自己經驗,dior d 服務態度係咁多間名店最好的

瑪瑙宮

2021勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

珍珠宮

2022勳章 減齡達人勳章 2021勳章

ungela914 發表於 21-12-5 10:55
呢對型呀!不過太貴我唔捨得買

呢對我都好鍾意,不過真係唔捨得

男爵府

2021勳章

Mamaskhy0011 發表於 21-12-5 00:16

坦白講,今日行入Dior試鞋,感覺真係好良好,我試咗兩個size,可以即時比較到邊對最 ...

我覺得新手係H 買鞋係超高難度,我之前入去間間H 都無size 可以試,又無貨,其實都唔知點買,我又係39size .
直到最近半年識左宜家個SA ,佢幫到我知自己著咩 size ,仲幫我訂鞋,我一口氣入左兩對。
我真心感激佢。原因呢兩對鞋,我係真心鍾意,不只for 配貨的 ,所以完全明白你買到啱size 嘅 心情。

寶石宮

2022勳章 牛年勳章 2021勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊