潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

公爵府

前日同家姐出去行街,終於都買咗個book tote了,一直諗緊要Navy定灰好?最後都係揀咗灰色。真係好靚。

跟住,因為家姐有員工價,平平地又買咗個Gucci水桶。

之後,去CC排隊,自從我SA放產假後,我就變咗孤兒仔…。入到門口,我問我想要嘅嘢乜都冇(其實都預咗walk in唔會有)…咁我就問短銀包啦,點知未睇佢就話冇哂…。之後家姐仲串我,排咗大半個鐘,腳毛都未留到條,就出返黎…

*相已删

公爵府

回覆樓主:

請問最近有冇JM見過呢款?我Sa有排都未放完假,佢話已同佢同事講,如果有就call我,但撘上撘,應該有嘅機會都好微…

*相已删

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

首頁

尾頁

跳至