夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

回覆 lodesea 的帖子

樓主, 我睇曬全文 ,你個heading已經知道 佢係一個玩家, 而家已知佢已婚, 你更加要避之則吉, 唔好再執迷不悟, 否則你損失重大 ,一世後悔, 好彩還未失豬。上面啲jm都講曬我想講嘅嘢, 都係肺腑之言 , 唔想 樓主失足 ,我唔再講啦 ,快啲遠離佢,唔好再見佢, 唔好畀機會自己落網。
祝你盡早搵到個mr right

伯爵府

HOPEFORBB 發表於 22-1-15 11:45
回覆 lodesea 的帖子

你最好都搬屋,佢都知你住邊,仲要自己住,你小心佢最後霸王硬上弓 ...
我都為樓主擔心。
樓主你真係要小心呀, 佢上嚟搵你千祈唔好畀佢入屋, 即刻call保安或報警, 你隻豬係佢嘅最佳美食, 佢點會咁易放過你, 你畀佢入咗屋 ,到時佢霸王硬上弓, 事後你報警都未必告得佢入。
總之避之則吉 ,喺街見到 ,都要掉頭走,唔好畀佢纏住你, 有明確地表達, 唔會再同佢有瓜葛, 你可以直情篤爆佢 ,叫佢唔好再搵你,否則你報警。

伯爵府

20150618bb 發表於 22-1-15 17:52
亞妹.......佢都未算係高[手],如果係已經煙消雲散,下次真係小心

如果佢高手啲, 就會識得慢慢煲,唔會咁擒青 , 等到樓主對佢感情深厚時先至落手, 咁都仲有機會食到隻豬。

再提樓住,如果佢借酒扮醉, 上門找你,講到自己幾咁掛住你 ,佢幾痛苦難受,你都千祈千祈 唔好開門,第一時間報警, 或者通知保安上嚟。

伯爵府

你好勁 起到佢底, 提醒啲姊妹們唔好上檔。

伯爵府

micsin 發表於 22-1-17 11:58
你。不如唔好post la, 我淨知係個男人囉
點解唔好post
人在感情迷惘時, 肯索取各方意見, 一來能令自己清醒 ,作出正確決定, 二來也可提醒其他姊妹們, 要當心。

伯爵府

mingmama 發表於 22-1-17 19:17
我之前喺香討睇到嗰個出post嘅post咗個渣男同朋友嘅對話截圖~都話自己target緊一個virgin
...
所以樓主真係要小心。

伯爵府

kl1 發表於 22-1-18 13:52
人妖,介紹佢識個好靚嘅心妖,等佢有心理陰影
笑咗

首頁

尾頁

跳至