潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我喺澳洲入坑已經大概一年半,已有gp 36皮, mini evelyne, herbag pegasus, picotin 22, 之前本來跟定一個SA, 咁啱上次跟開嗰個放假就俾咗另一個trainee我,只跟Trainee買左4個petit h charms,佢之前知我揾gee gee charm就專登hold咗俾我,前兩日再通知我返咗Mini Lindy黑金同櫻花粉,究竟我應唔應該take呢?(我本來係想買金金)

男爵府

Vickie928 發表於 22-1-19 12:55
我喺澳洲入坑已經大概一年半,已有gp 36皮, mini evelyne, herbag pegasus, picotin 22, 之前本來跟定一個S ...

鍾意先take

子爵府

虎到金來勳章

兩隻色都靚,但如果你唔鍾意唔好夾硬take

複式洋房

Michellebaby123 發表於 22-1-19 13:40
兩隻色都靚,但如果你唔鍾意唔好夾硬take

我又驚如果今次唔take唔知會唔會好難先再有機會有Mini lindy俾我

公爵府

2021勳章 陪月勳章 畀面勳章

Vickie928 發表於 22-1-19 13:44
我又驚如果今次唔take唔知會唔會好難先再有機會有Mini lindy俾我

如果都鐘意粉紅take sakura,細袋鮮色靚,架上seasonal 色,已經過左季了。唔take唔知等幾多年。如果swift皮,真係靚到暈左

出完sakura好用再出金金。只要一日有miniL,一定會有出金金的機會。

最最重要係你真係鐘意先買啦。
work hard PLAY hard

寶石宮

虎到金來勳章 2022勳章 牛年勳章 2021勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

Mini Lindy 櫻花粉
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

兩隻色都係靚色, 建議 take, 同埋你仲會出其他袋, 金金可以留返下次,一定有機會出到

大宅

我喺澳洲入坑已經大概一年半,已有gp 36皮, mini evelyne, herbag pegasus, picotin 22, 之前本來跟定一個S ...

鐘意咪出咗先,遇到金金再諗keep兩個定出一個

複式洋房

Kforrest 發表於 22-1-19 14:56
兩隻色都係靚色, 建議 take, 同埋你仲會出其他袋, 金金可以留返下次,一定有機會出到 ...

黑金lindy會太單調嗎?

複式洋房

jenniferK 發表於 22-1-19 14:04
如果都鐘意粉紅take sakura,細袋鮮色靚,架上seasonal 色,已經過左季了。唔take唔知等幾多年。如果swift ...

我都鍾意Sakura,但好易會染色嗎?

子爵府

2021勳章

Vickie928 發表於 22-1-19 15:12
黑金lindy會太單調嗎?

你都唔算H新手,手袋顏色配搭上理應自己有概念

大宅

回覆 Vickie928 的帖子

黑金係百搭袋,點都唔會出錯但 H 既粉紅太出色, 用落細袋會好靚
邊隻色好d 係睇你自己, 各個 JM 都有唔同喜好, 最緊要你鍾意

wcpcelia    發表於 22-1-20 08:53

大宅

都想問下澳洲d配比點樣,會唔會易d出袋呀?

複式洋房

purplepingping 發表於 22-1-19 16:14
都想問下澳洲d配比點樣,會唔會易d出袋呀?

我開始新手入去問SA就俾咗隻飛馬herbag我,隔兩個月經開入去問佢就俾咗隻Mini evelyne 黑金我 (同一日買多條袋帶),隔多三個月諗住純粹入去八下有冇gp36佢就俾咗個葡萄紫我,之後只係買過兩條glenan bracelet, 一對mini pop h 耳環,一對白色oran sandal, 兩隻PM 馬仔,一隻clic h手鐲。

再隔幾個月問有冇picotin佢就幫我訂咗X9,等咗大概四個月lockdown完就去攞貨 (同日買咗三個唔同色oran charm),之後就識左個trainee,經佢買左3個petit h charm同gee gee charm,佢前排就打電話同我講Mini Lindy返左咦嗰兩隻色,話可以hold俾我。

諗返其實自己都真係好好彩,我個人覺得trainee的確係比普通嘅SA落力

大宅

你出袋易過 hk 好多好多 ..... 你本身都出左田火金 mini e, mini L 就要粉紅色啦~~~~

複式洋房

Vickie928 發表於 22-1-19 16:41
我開始新手入去問SA就俾咗隻飛馬herbag我,隔兩個月經開入去問佢就俾咗隻Mini evelyne 黑金我 (同一日買多 ...

好似一行入去就有袋咁

大宅

Vickie928 發表於 22-1-19 16:41
我開始新手入去問SA就俾咗隻飛馬herbag我,隔兩個月經開入去問佢就俾咗隻Mini evelyne 黑金我 (同一日買多 ...

嘩易過hk好多呀!至少我想買馬仔,我SA從來都話冇貨,咁遲下過澳洲買仲好!

複式洋房

vickyng92 發表於 22-1-19 18:07
好似一行入去就有袋咁

我通常都係經開就入去問吓

複式洋房

purplepingping 發表於 22-1-19 18:18
嘩易過hk好多呀!至少我想買馬仔,我SA從來都話冇貨,咁遲下過澳洲買仲好!
...

爬左好多文見nqb香港配貨率都高,所以我都覺得自己勁好彩,唔使乜點買嘢都可以出到咁多袋,不過佢澳洲個網係極度少貨

複式洋房

Kforrest 發表於 22-1-19 17:19

你出袋易過 hk 好多好多 ..... 你本身都出左田火金 mini e, mini L 就要粉紅色啦~ ...

我聽日就去睇嗰兩個袋(emoji)

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊