自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

請問邊到有好味酒心朱古力買?最好有圖,謝謝。

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

永安食品部, 裕華超級市場, 又一城Taste, Sogo, 半島 龍島有酒心朱古力。

子爵府

lily-of-valley 發表於 22-2-4 17:40
永安食品部, 裕華超級市場, 又一城Taste, Sogo, 半島 龍島有酒心朱古力。

我見百佳都有,唔知好唔好食? 20幾年前百佳買1排排酒心 朱古力都好食,現在已經無出果款了。

翡翠宮

牛年勳章

M&S 酒心好食 應該得一隻

水晶宮

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

C.Humphrey 發表於 22-2-4 17:55
車厘子嗰隻?甜到牙都軟

子爵府

C.Humphrey 發表於 22-2-4 17:55

依款是嗎?

翡翠宮

牛年勳章

李家承 發表於 22-2-4 17:57
依款是嗎?

係呀

翡翠宮

牛年勳章

lypoon 發表於 22-2-4 17:57
車厘子嗰隻?甜到牙都軟

我又ok wor

子爵府

lypoon 發表於 22-2-4 17:57
車厘子嗰隻?甜到牙都軟

依款好食嗎?

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

李家承 發表於 22-2-4 17:41
我見百佳都有,唔知好唔好食? 20幾年前百佳買1排排酒心 朱古力都好食,現在已經無出果款了。
...
味道人人唔同。 你鐘意甜D酒? 定勁D酒? 甜D揀甜酒, 勁D揀威士忌拔蘭地。

子爵府

lily-of-valley 發表於 22-2-4 18:00
味道人人唔同。 你鐘意甜D酒? 定勁D酒? 甜D揀甜酒, 勁D揀威士忌拔蘭地。
...

鍾意酒味重啲唔太甜, 以前百佳有得買好好味好多酒,現在已經唔見咗嗰款。

水晶宮

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

李家承 發表於 22-2-4 17:59
依款好食嗎?

我最近鍾意食呢隻

象牙宮

李家承 發表於 22-2-4 18:01

鍾意酒味重啲唔太甜, 以前百佳有得買好好味好多酒,現在已經 ...
你鐘意酒味重, 揀 Cognac, Beandy, Whisky。 Vodka可能太勁, 未見過有。 Gin都未見遏。 生果酒甜好多。

子爵府

lypoon 發表於 22-2-4 18:04
我最近鍾意食呢隻

邊到有得買?我之前鐘意食個隻朱古力個樣好似下記圖片咁 ,但唔係個果牌子。

子爵府

lily-of-valley 發表於 22-2-4 18:06
你鐘意酒味重, 揀 Cognac, Beandy, Whisky。 Vodka可能太勁, 未見過有。 Gin都未見遏。 生果酒甜好多。
...

請問邊到有得買?有無圖,唔該曬。

象牙宮

李家承 發表於 22-2-4 18:09
你張相個D我唔知, 我在永安, 裕華,taste,買一盒有唔同味。 唔好意思, 我唔識傳相。 生果,whisky都有, 但近年, 身體問題, 唔掂得酒。

水晶宮

李家承 發表於 22-2-4 18:08
邊到有得買?我之前鐘意食個隻朱古力個樣好似下記圖片咁 ,但唔係個果牌子。

...
我喺apita同aeon都有買過

象牙宮

李家承 發表於 22-2-4 18:09
Forgot, Lindt 瑞士蓮有酒心朱古力。你去Lindt Shop睇睇。

子爵府

lily-of-valley 發表於 22-2-4 18:17
你張相個D我唔知, 我在永安, 裕華,taste,買一盒有唔同味。 唔好意思, 我唔識傳相。 生果,whisky都有, ...

謝謝妳。

子爵府

lypoon 發表於 22-2-4 18:20
我喺apita同aeon都有買過

好的,謝謝

首頁

尾頁

跳至