潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

回覆樓主:

睇咗少少之後佢成個account private咗
其實淺黄個金球小盒子真係好假 唔明咩心態

男爵府

生命麵包 發表於 22-2-16 00:34
噢,我冇睇落去添,有冇人有back up

我無back up呀,不過x登有人cap咗圖,我睇片都見到入面個牌好彎同埋佢一開個袋唇膏位已經有發泡膠塞住,佢仲話: "咦,呢個可能係放唇膏嘅位嚟啩,應該係" 跟住先一手拎走個發泡膠

同埋個塵袋係舊款索繩

男爵府

ChristyHayden 發表於 22-2-16 10:32
忽發其想,用A貨用到咁高調都已經勇氣可嘉,依家不特止,仲要拍片公開,加上jm們話佢無乜品牌知識,所以會 ...

但佢自導自演鋪晒路話自己就嚟出到mini Lindy, 又聲稱係中環店配貨,所以我唔覺得佢唔知係A貨,不過有d假到根本唔係A貨,應該係C貨

男爵府

BGCOME08 發表於 22-2-16 08:08

其他我就唔識睇真假,但佢呢個黃色盒子真係假得離哂罩,除 ...

係喎,條金球帶倒轉咗,我都無為意 救命

男爵府

jasminewan35 發表於 22-2-16 12:02
唔覺佢配過啲貨

好好笑,佢講嘅配貨係普通飾物同埋twilly,然後全部都無盒,佢聲稱d盒好大佢全部唔keep 佢兩條twilly用透明膠袋裝住.........

首頁

尾頁

跳至