論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

如題,請指教,謝謝

洋房

上個月諗住自行續約所以去了入境處攞表格,然後多口問句係咪可以自行續約,佢話菲得印唔得,所以最後都俾錢agent賺。
我姐姐話應該因為印尼領事館唔welcome啲姐姐自行去做合約公證喎

伯爵府

simbafelix 發表於 22-2-18 18:08
上個月諗住自行續約所以去了入境處攞表格,然後多口問句係咪可以自行續約,佢話菲得印唔得,所以最後都俾錢 ...

謝謝你回覆。我姐姐也打聽過同鄉,印領管手續是要agent才可

男爵府

上個月諗住自行續約所以去了入境處攞表格,然後多口問句係咪可以自行續約,佢話菲得印唔得,所以最後都俾錢 ...

其實可以自己搞手續,但係要雇主姐姐親自去印尼領事館搞,之前喺網上搵咗個印尼姐姐,所以索咗好多料,後尾因為佢吊高嚟賣,所以請唔成,你可以google search印尼領事館電話佢哋會好樂意解答你嘅問題,同埋會詳細話畀你聽,姐姐要帶啲乜嘢文件,如果唔放心你可以陪埋姐姐一齊去辦手續

別墅

我有個fd試過,去到印尼領事館嗰個人話要有律師公正,最後個fd都係揾左agent 攪

男爵府

印尼領事館話可以自己搞,但係好多手續,同埋有D係自己做不到的,所以係得個講。從未見過一個顧主成功做過。
如有,請分享

首頁

尾頁

跳至