潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

想問有冇靚靚知loewe有冇出過呢個款?我完全搵唔到係網上

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

呢個唔係LOEWE 的PUZZLE

珍珠宮

真嘢有冇出過這個色吾知
但這個一睇就知低仿,莫講話形狀走曬樣,好多細節位都唔同樣

大宅

kavenzou 發表於 22-3-5 18:12
真嘢有冇出過這個色吾知
但這個一睇就知低仿,莫講話形狀走曬樣,好多細節位都唔同樣
...

感謝(emoji)(emoji)‍♀️(emoji)(emoji)‍♀️(emoji)(emoji)‍♀️

大宅

amber25 發表於 22-3-5 18:22
感謝(emoji)(emoji)‍♀️(emoji)(emoji)‍♀️(emoji)(emoji)‍♀️

咁呢個會唔會都係假?因為我未買過loewe puzzle small,唔太識(emoji)(emoji)‍♀️(emoji)

珍珠宮

amber25 發表於 22-3-5 18:25
咁呢個會唔會都係假?因為我未買過loewe puzzle small,唔太識(emoji)(emoji)‍♀️(emoji)

這個冇之前嗰個咁假,但吾代表一定係真
你上YouTube搵啲真錯對比片睇下,高仿好難分
吾識分,真係吾好亂買

大宅

amber25 發表於 22-3-5 18:25

條帶同我係專門店買果2個完全唔同

大宅

Yanyan0612 發表於 22-3-5 22:10
條帶同我係專門店買果2個完全唔同

佢呢款係icy pink嘅顏色

大宅

amber25 發表於 22-3-5 22:42

佢呢款係icy pink嘅顏色

如果你覺得個袋有問題,或者你可以攞去ifc果間專門店同佢地講想清潔個袋(現在疫情你可以電話查詢重有無此服務),佢有專人幫你檢查及用佢地專用皮膏清潔,大約一粒鐘可以拎返個袋走。到時未知個袋有無問題,果到d職員好nice的.

大宅

Yanyan0612 發表於 22-3-5 23:12
如果你覺得個袋有問題,或者你可以攞去ifc果間專門店同佢地講想清潔個袋(現在疫情你可以電話查詢重有無此 ...

好~多謝大家回覆(emoji)(emoji)‍♀️

洋房

唔清楚呢個顏色有冇喺專門店出過,但如果想知個袋係唔係真嘅話,可以睇幾個位置
你條拉鍊嗰個五金位應該會有LOEWE字(見圖); 個袋裏面皮會印咗個序號,劣質仿製品通常都唔會做到呢一啲細節。希望幫到你https://drive.google.com/file/d/ ... h/view?usp=drivesdk

首頁

尾頁

跳至