自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 hashtag影視迷勳章

Bob今日回覆本報:「其實我係喺網上面睇到呢一件事件,突然之間覺得好有感受,因為我覺得真係好基本嘅同情心同埋同理心,原來有啲人真係無嘅,而家香港已經好多嘢令到大家好唔開心,點解連少少嘅包容都做唔到呢。」
他又認為,其實好多人仍在默默地努力令到社會繼續可以運作,並稱:「我哋可以做到嘅,係應該欣賞同埋尊重,而唔係抱怨同投訴,如果大家都可以做多少少,做好少少,咁個社會就會開心好多㗎啦!」

水晶宮

Onlok 發表於 22-3-17 13:08
Bob今日回覆本報:「其實我係喺網上面睇到呢一件事件,突然之間覺得好有感受,因為我覺得真係好基本嘅同情 ...

https://skypost.ulifestyle.com.hk/article/3204249/%E6%9E%97%E7%9B%9B%E6%96%8CBob%E7%82%BA%E8%A2%AB%E6%8A%95%E8%A8%B4%E9%A0%86%E8%B1%90%E9%80%81%E8%B2%A8%E5%93%A1%E6%8A%B1%E4%B8%8D%E5%B9%B3%20%E3%80%8C%E4%BD%A2%E4%BF%BE%E4%BA%BA%E7%82%92%E6%88%91%E5%8D%B3%E5%88%BB%E5%AE%89%E6%8E%92%E4%B8%80%E4%BB%BD%E5%B7%A5%E7%95%80%E4%BD%A2%E3%80%8D

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 想生BB熱投 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

轉黎都無用... 果D人C不知錯... 根本自己唔覺得有問題.

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

Bob今日回覆本報:「其實我係喺網上面睇到呢一件事件,突然之間覺得好有感受,因為我覺得真係好基本嘅同情 ...

非常合適

放下自在

公爵府

牛年勳章

速遞外賣員係街食飯,同Now記者有咩關係?

你係咪想轉比Miss Poon睇呀?
至於我和我家,我們必定事奉耶和華。(書24:15)

珍珠宮

回覆樓主:

呢幾日覺得呀Bob個人唔錯

水晶宮

Carol999 發表於 22-3-17 13:11

俾now 女記者,有同工異曲之妙。

miss poon..?其實佢係咪傻架?

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

Carol999 發表於 22-3-17 13:11

因為now記者口中只有投訴
放下自在

水晶宮

him-bb 發表於 22-3-17 13:12

佢呢段直頭講中我心所想所感

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

我都對佢改觀

珊瑚宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章

cattz288 發表於 22-3-17 13:16
因為now記者口中只有投訴

珍珠宮

佢真係一定超級正面嘅人,係一個心態改變命運係好例子。

珍珠宮

Lihoma 發表於 22-3-17 13:26
我都對佢改觀

介紹你睇佢個YouTube channel ‘bobtivation’ ,佢主要分享社交技巧、處事方式,雖然有啲內容唔係佢原創,但我相信佢身體力行過,由佢把口分享出嚟特別有說服力!

男爵府

之前好多人都覺得佢串兼無料扮嘢,但其實由始至終我都覺得佢好過好多偽人,其實大家都係搵食啫,唔好迫人埋牆。

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

千萬不可,否則BOB會被盯上,妳知班人幾無恥惡劣喇

珍珠宮

佢對家人朋友都好,有人話佢世界仔滿身銅臭,但系搵食未又系為左家人

首頁

尾頁

跳至