自由講場

跳至

首頁
45678...16

尾頁

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

LekGirl 發表於 22-3-28 15:59
講真,就咁睇d禮服有成99%都唔好睇,甚至乎可以講係核突…而剩返嗰1%都只係叫做ok! 真係冇件靚! ...

連Nicole Kidman呢d老手今年都唔出色,唔似前幾年有幾個樣靚衫靚嘅帶起話題,可能d明星唔知奥斯卡可唔可以開得成現場頒獎禮,唔夠時間準備靚衫。
花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

珍珠宮

rose-mag 發表於 22-3-28 15:37
Chloe Bailey會唔會對自己身型太大自信?條裙其實幾靚,唔需要開到個叉咁高,完全cheap晒,仲有個頭,好似 ...

好核突呀,可唔可以唔好將oscars Grammy 化

公爵府

回覆樓主:

全部都唔多靚

大宅

rose-mag 發表於 22-3-28 15:27
Diane Guerrero一身黑同白,走復古風,但條裙嘅設計顯得佢又肥又矮。

小鳯姐

珍珠宮

rose-mag 發表於 22-3-28 14:37
大紅色魚尾裙加同色高跟鞋係好選擇,但Tracee Ellis Ross選咗呢件嘅胸部設計好醜樣,完全係衣不稱身咁。

呢條裙,真係超醜樣,怎會揀嚟著

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

BGCOME08 發表於 22-3-28 16:07
全部都唔多靚
Totally agree

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

rose-mag 發表於 22-3-28 15:44
唔知點形容Kristen Stewart好,係幾有型格,不過覺得太過用力要去表現出叛逆氣質。

襯返早幾日呢度個「熱褲」topic

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

rose-mag 發表於 22-3-28 15:47
Maya Rudolph好鍾意著呢種寬袍大袖。

隻色好似珊瑚蚌

翡翠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

rose-mag 發表於 22-3-28 14:25
Zendaya套衫怪怪地,上身好似返工白恤衫咁,但佢又著得幾有型,襯埋D首飾好好睇。

青春加返分,所以套衫好襯佢年紀

翡翠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

rose-mag 發表於 22-3-28 14:32
Niecy Nash 同太太Jessica Betts 一白一粉紅,笑容可掬。

我好鍾意shocking pink, 但唔知點解由幾時開始所有晚禮服都要成條大腿露出來先至叫做性感

翡翠宮

rose-mag 發表於 22-3-28 14:37
大紅色魚尾裙加同色高跟鞋係好選擇,但Tracee Ellis Ross選咗呢件嘅胸部設計好醜樣,完全係衣不稱身咁。

想點

翡翠宮

rose-mag 發表於 22-3-28 15:22
優雅打扮到場嘅Yuh-Jung Youn

最切合年紀同埋身份嘅衣着,

伯爵府

rose-mag 發表於 22-3-28 15:32
Becky G 原本條閃片裙幾靚,但臀兩邊果兩舊嘢唔知搞咩。
其實幾靚

子爵府

減齡達人勳章 畀面勳章

rose-mag 發表於 22-3-28 15:44
唔知點形容Kristen Stewart好,係幾有型格,不過覺得太過用力要去表現出叛逆氣質。

好中意佢 不過呢套衫真係麻麻地,唔夠型

子爵府

rose-mag 發表於 22-3-28 14:50
Zuri Hall嘅粉紅色立體剪裁玫瑰花裙,影相好睇,但坐低應該唔係太舒服。

好靚

侯爵府

2024年龍年勳章

回覆 rose-mag 的帖子

前面多左塊布

珍珠宮

回覆樓主:

成日覺得vanity fair party啲衫靚過oscars(j garner嗰張係ceremony 前影)

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

Ariana DeBose呢套Valentino Haute Couture同Tracee Ellis Ross果條醜樣好裙設計上有少少類似,但明顯好好多,不過長褲裝加長手袖拖尾都幾唔方便。

王國長老

cheung2000 發表於 22-3-28 04:13
成日覺得vanity fair party啲衫靚過oscars(j garner嗰張係ceremony 前影)

Vanity Fair擺明係去開party,有D明星專攻呢個又玩又飲,以前日間都有唔少活動,通常D衫比較causal,但都有D幾靚嘅衫,今年好似冇咩。尋晚我up相到一點幾,突然系統話我被Block,唔上到相,但我又可以用app回到帖,好彩一覺瞓醒,而家又OK啦。

王國長老

歌星H.E.R.一罩螢光綠,真係眼前一亮,不過唔覺得好靚,係幾特別。

首頁
45678...16

尾頁

跳至