自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

睇完條片,果個林sir 真係好變態,仲要唔只一個家長指證佢,點解唔報警? 竟然補習阿sir 問可唔可以帶個女出街食飯? 又話即使唔搵佢補習,都可以上事主屋企食飯? 有無咁痴線

https://m.youtube.com/watch?fbclid=IwAR1G3WhKqKT8sRZwxC6VAe4kJy3Cipnd0uEPjI5vKs8V4lmNccHEmCA5ev0&v=GnVU5UyE060&feature=youtu.be

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章

tailinlin 發表於 22-3-29 22:19
睇完條片,果個林sir 真係好變態,仲要唔只一個家長指證佢,點解唔報警? 竟然補習阿sir 問可唔可以帶個女 ...

唔係話報左警呀陸太 ?

公爵府

littlefunpig 發表於 22-3-29 22:29
唔係話報左警呀陸太 ?

係。蘇太

男爵府

littlefunpig 發表於 22-3-29 22:29
唔係話報左警呀陸太 ?

段片入面好似無講佢報警呀,希望佢有報啦。個阿sir 真係變態

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章

tailinlin 發表於 22-3-29 23:31
段片入面好似無講佢報警呀,希望佢有報啦。個阿sir 真係變態

上次見佢開post好似話報左警唔知係咪
希望佢真係報警啦
好變態
仲要冒認房協整封信出黎

男爵府

littlefunpig 發表於 22-3-29 23:42
上次見佢開post好似話報左警唔知係咪
希望佢真係報警啦
好變態

我睇片見其他家長講,覺得好恐怖。點會攬住人哋個女影相,仲問可唔可以家長批准俾個女同佢出街食飯

翡翠宮

tailinlin 發表於 22-3-29 23:45
我睇片見其他家長講,覺得好恐怖。點會攬住人哋個女影相,仲問可唔可以家長批准俾個女同佢出街食飯:igiveu ...

仲話個女無反對同佢影相
又話家長響度無阻止定點
人地可能當下未諗到佢咁

真係好痴線

首頁

尾頁

跳至