懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

話說我排卵應該9/4,照計應該5週幾久不久有一邊下腹都有微微陰陰痛,轉介去了醫院,醫生講有個yolk sac 和胎芽,但未見到有心跳,雖然爬過文都知要6週以上才看到... 但又文講胎芽應該和心跳差不多時間出現,不禁擔心,現在都沒心機做野,又成日想嘔想反胃又嘔唔出,咩都不想食。
一邊下腹一緊張和忙就陰陰痛,大家有沒試過?係咪正常?醫生只開了2日SL

大宅

ChocoChing 發表於 22-5-5 11:35
話說我排卵應該9/3,照計應該5週幾久不久有一邊下腹都有微微陰陰痛,轉介去了醫院,醫生講有個yolk sac 和 ...

過多兩星期再去醫生度照下。平常心平常心平常心,有人遲排有人早,所以有人早照到閃有人遲照,放鬆心情,一切順其自然,呢d冇得急。子宮有扯下扯下係正常,有吉吉下都係正常 。。

複式洋房

話說我排卵應該9/3,照計應該5週幾久不久有一邊下腹都有微微陰陰痛,轉介去了醫院,醫生講有個yolk sac 和 ...

我今日都因為甘去睇婦科醫生,都係咩都照唔到,叫我過2星期再去照多次應該會照到,醫生話正常的因為仲係太細,又係開左2日假同安胎藥比我

水晶宮

5週幾諗住見到心跳要求高咗 d 喎

大宅

排卵三月九號係驗紅d得出? LMP幾時呀,依家五月計落十週喎定係四月九呀?

洋房

我都6周先驗到

上次流產 今次好早去驗

而家10周 之前有流血 而家無啦

希望今次順利 加油!

複式洋房

回覆 Hotong127 的帖子

我打錯了應該是9/4 排卵🤧

複式洋房

平常心

大宅

話說我排卵應該9/4,照計應該5週幾久不久有一邊下腹都有微微陰陰痛,轉介去了醫院,醫生講有個yolk sac 和 ...

你個情況同我好相似,我第一次去照時剛6w,得胎囊同yolk sac,冇閃閃,擔心咗2星期後去照就見到好清楚閃閃啦你遲d都一定會見到,放寬心,休息多啲

民房

我都係4月頭排卵
4月尾去照只見到胎囊,醫生話隔多兩星期再過嚟照應該見到bb
點知隔咗一星期分泌物有小小啡色就即刻去睇醫生,意外嘅係唔止見到bb,仲見到有閃閃😍
相信你下星期就會見到閃閃㗎啦🥰🥰

複式洋房

話說我排卵應該9/4,照計應該5週幾久不久有一邊下腹都有微微陰陰痛,轉介去了醫院,醫生講有個yolk sac 和 ...

下腹少少陰陰痛正常,你5w太早,等多兩星期7w去照 正常就會照埋心跳(emoji)

首頁

尾頁

跳至