時事熱話

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

大宅

同意,無話自私。自由發表,我也曾被人針對我寫的意見。

好似我便是申請大假,與同事調更來跟下小朋友的考試,因大假不多,誰料欠兩天 -- Liter, music 和 G.S.,中文聆聽,小朋友在五月初已開始為15/6那科作準備(因範圍多),我還漏夜自制試題,望小朋友更明白課文內容。而家,可能再停課,補考機會都無埋,你話怎會不洩氣!

子爵府

畀面勳章

同係天涯淪落人呀
啲人係針不拮到肉唔知痛, 要不然就係扮清高

我哋上嚟呻下有咩嘢問題, 都係想找個地方訴苦啫

原帖由 phylli 於 09-6-13 11:20 發表
同意,無話自私。自由發表,我也曾被人針對我寫的意見。

好似我便是申請大假,與同事調更來跟下小朋友的考試,因大假不多,誰料欠兩天 -- Liter, music 和 G.S.,中文聆聽,小朋友在五月初已開始為15/6那科作準備(因範圍多),我還 ...

民房

不再考了v_v

收到通告啦, 唔再考試, 只計翻上次二測一考的分數做平分. 都吾明, 其他學校都話會補回考試, 佢就話時間唔夠, 又要改卷, 又要入電腦, 時間吾夠. 其他學校吾通可以唔駛做呢 d 情序 .....
又話問過家長會, 家長會吾通可以代表所有家長的心壭咩....
唉.... 總之, 人算不如天算...
想話, 今次希望可以好 d , 個女勤力咗 二個月, 點知....

首頁

尾頁

跳至