自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

我用開全民, 第五波以前8公斤以上4.5首, 4.5續
第五波之後加到首6, 續6, 到而家都無減返價

以前36蚊既野而家要48, 貴好多
搞到我而家唔係好想淘

你地有無集運平D有得介紹

翡翠宮

回覆樓主:

京東自營有嘅我盡量京東買,基本上乜都香港包郵,又有7日+1年保。

仲有以下9折大法 https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=23583611

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

kwokdicken 發表於 22-6-29 19:19
我用開全民, 第五波以前8公斤以上4.5首, 4.5續
第五波之後加到首6, 續6, 到而家都無減返價

今個月第一次用,10kg收左8人仔貴唔貴

伯爵府

lyh80115 發表於 22-6-29 20:09
京東自營有嘅我盡量京東買,基本上乜都香港包郵,又有7日+1年保。

仲有以下9折大法 https://www. ...

京東無乜啱用
好少買品牌野

伯爵府

pomanlife 發表於 22-6-29 20:13

10KG 8蚊?

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

kwokdicken 發表於 22-6-29 20:29
10KG 8蚊?

86先啱

伯爵府

pomanlife 發表於 22-6-29 20:33
86先啱

我剛剛果單11KG, 66蚊我都覺得貴

之前未爆疫只要50蚊, 計返港紙爭成廿蚊

我先買200蚊野, 等於無左618 200減20個價惠了

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

kwokdicken 發表於 22-6-29 20:35
我剛剛果單11KG, 66蚊我都覺得貴

之前未爆疫只要50蚊, 計返港紙爭成廿蚊

6蚊1KG 唔貴啦~
大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

象牙宮

pomanlife 發表於 22-6-29 20:33
86先啱
星期日集運10kg $49.1,
今日未到呀!

侯爵府

2024年龍年勳章

回覆樓主:

咁我用緊hotbuy咪好貴??
首 kg 12, 續kg 8港幣

男爵府

神X集運, 首11蚊, 續6蚊
wcpcelia 唔好點評我
24小時做阿4的C9

珍珠宮

PKFC 發表於 22-6-29 21:13
神X集運, 首11蚊, 續6蚊

我都係仲用緊佢,聽人講官方菜鳥好似幾抵,但唔知點用

子爵府

laukkk 發表於 22-6-29 21:18
我都係仲用緊佢,聽人講官方菜鳥好似幾抵,但唔知點用

我用集運王2kg,20蚊
請推介集運公司

瑪瑙宮

pomanlife 發表於 22-6-29 20:13

边间咁抵

大宅

全民呢排某D集運點做緊活動,4蚊一kg.
你可以問下佢

子爵府

新世代,首重¥11,續重¥6。

男爵府

lo94602611 發表於 22-6-29 21:58
新世代,首重¥11,續重¥6。

我都係用新世代

象牙宮

回覆樓主:

我用集運世家,首重11,之後7,港幣到付自取!其實間間都差唔多價,一次過買咪唔覺貴

彩鑽殿

mercurycc 發表於 22-6-29 20:49
星期日集運10kg $49.1,
今日未到呀!

佢收我咁貴既

大宅

kerotan 發表於 22-6-29 21:07
咁我用緊hotbuy咪好貴??
首 kg 12, 續kg 8港幣

我都係用hotbuy 又加價

首頁

尾頁

跳至