美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

想問下大家有沒試過Dior Facial? 你地的經歷係點? 我之前做過一次,按摩背部都OK,但屬係relaxing 的style. 好似唔係好夠力。而facial 做完之後第二天發現個鼻上面有一塊皮有少少損左。唔知係咪個面模整親? (我做那個是prestige facial) 整體都覺得幾好,而家考慮緊好唔好買package. 大家對Dior Facial 有咩意見,可以分享一下,謝謝!

伯爵府

2024勳章

請問Dior faical貴嗎? 會唔會有醫美做呢?

男爵府

hollygin 發表於 22-7-21 22:41
想問下大家有沒試過Dior Facial? 你地的經歷係點? 我之前做過一次,按摩背部都OK,但屬係relaxing 的style ...

我做緊prestige facial,按背手勢主要睇美容師手勢,遇過有Hea 做,所以感覺不大,衣家轉左個美容師好夠力.所以好睇你遇到咩美容師.
prestige facial全程90分鐘,好的美容師真係同你按足90分鐘,即使你敷緊Mask,因為會幫你按埋腳同頭頂.做facial個陣係享受既.只係我覺得頗貴,$1200 (定係$1300,唔太記得) 一次. 始終係relax性質較多,唔及醫美效果咁快見效.如果有閒錢,10日左左做一次,我諗膚質真係會變好,總括講係唔錯既人手FACIAL.不過都要睇埋你遇唔遇到個唔hea既美容師

男爵府

baby_CH 發表於 22-7-22 09:32

無醫美,純人手facial

禁止訪問

男爵府

陸睦 發表於 22-7-22 11:28
大概咩價位呀?

佢有幾條line,收費$7××起。我只買過prestige facial,90分鈡,$1200定$1300左右一次

禁止訪問

子爵府

回覆樓主:

同意,做咗一排, 類似Spa,唔會有咩效果。

複式洋房

baby_CH 發表於 22-7-22 09:32

有幾個價錢的 可以比你參考一下:
Totale Capture 系列 $980 一次
Prestige 系列就$1380一次

買10次有9折
係人手做的。沒做機。按背時 都幾hea! 沒乜感覺

子爵府

回覆樓主:

join 過,係舒服但相比做機真係無效果,所以無繼續join。之前試過唔知買野定做promotion 可以有折做一次,咁都可以考慮下嘅

民房

請問dior係邊區有得做,有興趣

伯爵府

2024勳章

hollygin 發表於 22-7-25 23:41
有幾個價錢的 可以比你參考一下:
Totale Capture 系列 $980 一次
Prestige 系列就$1380一次

人手facial就唔考慮了~

複式洋房

April996 發表於 22-7-26 00:27
請問dior係邊區有得做,有興趣

IFC, Times Square, Elements, Festival Walk, 德福, PopCorn, 新城市廣場, V City and Yoho

複式洋房

hollygin 發表於 22-7-27 02:55
IFC, Times Square, Elements, Festival Walk, 德福, PopCorn, 新城市廣場, V City and Yoho

仲有海港城。海港城那間叫Dior Maison de Beauty. 大好多的。有教化妝的地方。

象牙宮

hollygin 發表於 22-7-21 22:41
想問下大家有沒試過Dior Facial? 你地的經歷係點? 我之前做過一次,按摩背部都OK,但屬係relaxing 的style ...

消除疲勞
spa(face + body) / body massage / foot massage (shoulder + foot)
CP 值高。
香港按摩+SPA十大排行榜推介!
想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

民房

請問要消費幾多錢先會有faicel做架

複式洋房

回覆 April996 的帖子

是計積分的。100蚊1分。有60分就可獲得capture totale 那個facial. 100分就可以換prestige facial. Dior 有時會做double point events. 你洗3000-4000蚊左右就可以換免費facial.

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

有啲想試, 上網揾唔到資料, 想問下點卜?

大宅

hollygin 發表於 22-7-31 23:05
回覆 April996 的帖子

是計積分的。100蚊1分。有60分就可獲得capture totale 那個facial. 100分就可以換pr ...

我有積分換,都想試吓

大宅

TMC3012 發表於 22-8-2 11:11
有啲想試, 上網揾唔到資料, 想問下點卜?

應該落門市book

首頁

尾頁

跳至