自由講場

跳至

首頁
34567...8

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

Queenie_0012 發表於 22-7-24 12:40
夏天,total look 都係傾向淺色會讓人感到清涼。
如果唔考慮季節,牛仔帽靚,young look
...

係,如果唔講吸唔吸熱,我真係覺得牛仔最靚

我一陣都會睇下有無淺色布,可能車多頂
唔好用自己既諗法,夾硬套落人地身上囉~ 唔該!!!!

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

Yakultcat 發表於 22-7-24 12:25
好叻呀你 兩頂都好靚,不過偏向鍾山牛仔隻隻多d

我都覺得牛仔靚,但都認同其他會員講,會熱。 所以一陣睇下有無靚嘅淺色布,車多頂。

翡翠宮

bb560 發表於 22-7-24 12:05
我覺得最靚牛仔布嗰頂
但天氣太熱 有冇啲淺色嘅牛仔布呀?
牛仔布嗰頂 望落去係比較硬身 所以比較靚

無喇,牛仔布本身係想車袋,但啱啱想車頂,所以搵佢嚟車,靚! 但吸取其他人意見,驚焗,熱。

翡翠宮

nieualma 發表於 22-7-24 11:32
夏天淺色好

我以為你出去買添

我依家連頭髮都自己剪 袋又自己車,少出去買嘢喇

珍珠宮

2024年龍年勳章 2021可愛聖誕B勳章 畀面勳章

3 頂帽都靚呀,
不過出面黑色好吸熱, 夏天戴會好熱
冬天戴會好d

翡翠宮

lily-of-valley 發表於 22-7-24 11:32
我車唔掂,亦攪唔掂架衣車, 買咗攪唔掂放係度20年。

我果部好易攪。 你上網有教點用衣車,我都係咁學。

翡翠宮

2018復活節勳章

大少拉 發表於 22-7-24 13:07
我依家連頭髮都自己剪 袋又自己車,少出去買嘢喇

慳唔少喎

頭髮我都係自己剪, 夏天反正都束起, 剪成點都冇所謂

翡翠宮

一罐可樂 發表於 22-7-24 13:08
3 頂帽都靚呀,
不過出面黑色好吸熱, 夏天戴會好熱
冬天戴會好d

我一陣應該車多頂淺色,因為淺色果頂翻轉係黑星星,d布料唔吸汗。要再車第2頂淺色。

珍珠宮

畀面勳章

回覆樓主:

我鍾意牛仔
龍鳳媽

翡翠宮

nieualma 發表於 22-7-24 13:10
慳唔少喎

頭髮我都係自己剪, 夏天反正都束起, 剪成點都冇所謂

係㗎!

反正我又唔好名牌,好鍾意布袋,自己車可以鍾意幾多內袋都得。我鍾意好多內袋嘅袋。

珍珠宮

2024年龍年勳章 2021可愛聖誕B勳章 畀面勳章

大少拉 發表於 22-7-24 13:11
我一陣應該車多頂淺色,因為淺色果頂翻轉係黑星星,d布料唔吸汗。要再車第2頂淺色。
...

好呀, 車好影相share ,
我鐘意睇靚野

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

大少拉 發表於 22-7-24 13:10
我果部好易攪。 你上網有教點用衣車,我都係咁學。
咁好, 我部勝家, 新未用過, 周圍比人無人要, 連工人都唔吼。

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

大少拉 發表於 22-7-24 00:45
無所事事又車帽,用嚟遮下太陽都好~

本身車咗雙面帽嘅,但黑色星星好似好浮誇咁。之後都係車多個牛仔帽。

星最靚
其次係牛仔
白色我容易整污糟
不要從別人的嘴裡去認識我

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 分享愛 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

大少拉 發表於 22-7-24 13:03
係,如果唔講吸唔吸熱,我真係覺得牛仔最靚

我一陣都會睇下有無淺色布,可能車多頂

難唔到我地大少拉嘅!期待!

大宅

大少拉 發表於 22-7-24 11:14

我都係咁覺得,唔係講吸唔吸熱問題,其實我反而覺得淺色果頂 ...
你啱
如果要出街
最終我係會揀牛仔
因為好易襯

大宅

大少拉 發表於 22-7-24 11:07
其實星星同白色 (其實佢係淺粉藍色有白色圓點)係同一頂嚟

星星果頂係雙面帽

你好勁呀
期待你嘅新作

子爵府

虎到金來勳章

星星款

大宅

大少拉 發表於 22-7-24 00:45
無所事事又車帽,用嚟遮下太陽都好~

本身車咗雙面帽嘅,但黑色星星好似好浮誇咁。之後都係車多個牛仔帽。

哇你好叻 全都很不錯 雙面實用d 星星很靚

侯爵府

2023年兔年勳章

三頂好正!
白色夏天啱,深色秋冬好啲!
我囡like史迪仔
親子王國日誌以外之網誌連結已被刪除

伯爵府

我鍾意深色果兩頂

首頁
34567...8

尾頁