自由講場

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

大少拉 發表於 22-7-25 00:26
多謝妳咁信我呀。 不過妳叫妳姨甥女遲d 先去搵去試呀。呢排實在太熱喇。唔好麻煩到妳哋又攪到咁辛苦。
...
20年前, 想去工聯會報車縫班, 原來車縫班好熱門, 幾次都報唔到, 連上水粉嶺元朗都滿座, 等吓等吓, 無mood 上了。

侯爵府

2024年龍年勳章

你識得自己整帽好叻呀,兩頂帽都靚,襯不同服飾及季節

男爵府

2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章

大少拉 發表於 22-7-24 00:45
無所事事又車帽,用嚟遮下太陽都好~

本身車咗雙面帽嘅,但黑色星星好似好浮誇咁。之後都係車多個牛仔帽。

星星靚

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

lily-of-valley 發表於 22-7-25 00:53
20年前, 想去工聯會報車縫班, 原來車縫班好熱門, 幾次都報唔到, 連上水粉嶺元朗都滿座, 等吓等吓, 無 ...

我反而係上網學車,有時問下朋友咁。慢慢學。以前我媽媽都教過我,但我唔識拉翻條底線上嚟,果時就無學。

車嘢都幫我戒煙好多,車一件手作,真係都會用好多時間畫紙樣。無時間諗吸煙。

唔好用自己既諗法,夾硬套落人地身上囉~ 唔該!!!!

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

登陸火星 發表於 22-7-25 01:27
你識得自己整帽好叻呀,兩頂帽都靚,襯不同服飾及季節

我唔叻㗎,上網好多教學。睇多d就學會㗎喇。
唔好用自己既諗法,夾硬套落人地身上囉~ 唔該!!!!

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章

大少拉 發表於 22-7-24 19:03
係~可能整帽淺色牛仔仲會靚d.

整咗記得放相上來

水晶宮

本身車咗雙面帽嘅,但黑色星星好似好浮誇咁。之後都係車多個牛仔帽。

珍珠宮

回覆樓主:

大宅

牛仔布最靚

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

大少拉 發表於 22-7-25 01:57
我反而係上網學車,有時問下朋友咁。慢慢學。以前我媽媽都教過我,但我唔識拉翻條底線上嚟,果時就無學。
...
原來我做衫車野無天才, 車缝班報不到, 報裁剪, 完全收唔到任何野。

男爵府

大少拉 發表於 22-7-24 13:04
我都覺得牛仔靚,但都認同其他會員講,會熱。 所以一陣睇下有無靚嘅淺色布,車多頂。
...

期待你的新作

男爵府

白色啱夏天

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我鍾意淺色 , 無咁吸熱 , 你好叻呀識車帽

首頁

尾頁

跳至