自由報料

跳至

首頁
12345...14

尾頁

水晶宮

好媽媽勳章 大廚勳章

朋友send左條link叫我用ShopBack,啱啱得閒download左個apps,原來好多舖頭都有現金回贈呀,想問有冇人都用緊呀?

男爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 KMALL特別版勳章 BB防敏心得分享勳章

回覆樓主:

新嘢?

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 笑得好勳章

meko~ 發表於 22-8-2 16:38
朋友send左條link叫我用ShopBack,啱啱得閒download左個apps,原來好多舖頭都有現金回贈呀,想問有冇人都用 ...

咩黎架

大宅

牛年勳章

有無人知點用?

複式洋房

香港都有?? 我之前成日見台灣d youtuber講

水晶宮

好媽媽勳章 大廚勳章

Misae 發表於 22-8-2 17:59
香港都有?? 我之前成日見台灣d youtuber講

香港而家有,好似都係啱啱有咋,有d推薦人優惠,所以朋友send link比我,我都係新手研究緊點用
---生命無價,請支持領養---

珍珠宮

呢度唔比搞referral
因住被封post / ban a/c

大宅

我成日都網購,睇下先,現金回贈咁好?因為最怕儲完一輪分唔夠換禮物,晒時間,晒心機

水晶宮

好媽媽勳章 大廚勳章

尋晚試咗先入shopback apps,再選foodpanda好似平時咁樣叫外賣,回贈左差唔多$6另外玩咗apps內任務有$2,好想快d到$50我將個現金回贈連結左係平時我用嚟儲蓄嘅戶口希望積少成多
attach1/tmp/php0TYwta

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

朋友send左條link叫我用ShopBack,啱啱得閒download左個apps,原來好多舖頭都有現金回贈呀,想問有冇人都用 ...
我有用, 噚晚諗住訂野, 可能我手腳慢......到俾錢時無貨.......放棄........

任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

meko~ 發表於 22-8-2 20:03
香港而家有,好似都係啱啱有咋,有d推薦人優惠,所以朋友send link比我,我都係新手研究緊點用
...
我都係 d frd 叫我用, 但我用唔慣, 覺得有少少難用

任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

水晶宮

好媽媽勳章 大廚勳章

Candy_CHUNG_LAU 發表於 22-8-2 20:09
呢度唔比搞referral
因住被封post / ban a/c

我諗住開心share吓個咁著數嘅app咋,因為係現金回贈而且係平時大家都會買嘅嘢,連百佳屈臣氏都有,同埋我冇諗住share code呀,大家就咁download就可以,不用code的,不過多謝你提醒會小心字句以免被封

大宅

用呢個apps會唔會影響其他優惠架,有時指定信用卡回贈喎

水晶宮

好媽媽勳章 大廚勳章

提子方包 發表於 22-8-3 11:21
用呢個apps會唔會影響其他優惠架,有時指定信用卡回贈喎

唔影響㗎,其實只係先去shopback apps再選店舖,之後嘅所有程序係同平時一樣的

禁止訪問

水晶宮

好媽媽勳章 大廚勳章

wachau 發表於 22-8-3 12:13
你叫咗幾錢外賣呀?想知有冇話回贈幾多%?

叫咗$170-foodpanda回贈3.5%

大宅

download左,一陣試下先

別墅

meko~ 發表於 22-8-3 10:10
尋晚試咗先入shopback apps,再選foodpanda好似平時咁樣叫外賣,回贈左差唔多$6另外玩咗apps內任務 ...
現金回贈唔需要買野就可以攞得返?

別墅

見到有限時優惠,有冇限制呢?
attach1/tmp/phpCOhu5d

大宅

回覆樓主:

多謝分享,岩岩download左,見到Booking.com都有回贈喎,打算暑假同小朋友去staycation,今晚研究下先

首頁
12345...14

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊