自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章

pooh仔 發表於 22-8-2 23:22
我見過條片,佢一擰轉面見到情景,喺走上去睇乜事

條乸型擰轉咗,見咁多人圍住都繼續擰住pat 斯斯然咁唱 ...

有睇過條片,明白點解Edan冇俾人鬧。

AL 的第一反應及後續反應,好多條片都見到,需要努力幫他洗白,希望9月6日他能企上舞台上開半solo 拉闊演唱會

大宅

shop_baby 發表於 22-8-2 23:23
我覺得粉絲唔好再話咩戴耳機咩都聽唔到有射燈會睇唔到,可能知道有意外但未必知道有冇整到人,冇諗過咁大件 ...

唔知Anson Lo沒有在網上作出任何問候, 或者他私底下已聯絡傷者父母、親人作出殷切慰問?
或許他正忙於為9月6日的 與欣宜開拉闊神演唱會. 作200分努力的準備?

大宅

登陸火星 發表於 22-8-2 23:50
耳機係有隔聲系統,加上佢係背對住意外位置,所以會有delay。慢鏡翻睇片段,當時有spot light射住佢,呢 ...

這大段,在各大post出現過好多次,請不要再重複了!
要為Anson Lo 作出洗白的估計,不是在這post。

大宅

pooh仔 發表於 22-8-3 01:47
這條片我都有睇過,但未喺影得最清楚
另一條再長啲,就清楚地見到佢唔喺唱得一句而被工作人員帶走
佢喺一 ...

電視東張西望都有見到啊

大宅

pooh仔 發表於 22-8-3 01:51
唔好為佢開脫喇

唉… 正常見到咁大堆人圍住踎喺地上,仲話喺並肩作戰舞友,人本能喺會即刻去睇, ...

報道話係佢哋係識咗10年的「朋友」
是不是真朋友,就唔知啦

大宅

s160656 發表於 22-8-3 01:57
MIRROR演唱會大螢幕墮下壓傷Dancer AnsonLo Edan嚇呆被工作人員拉落台:https://youtu.be/WhZD6f_HnRQ

呢 ...

唔好理嗰啲一式一樣的洗白post好了!
這個post是梓峰的

大宅

bongbongpatty 發表於 22-8-3 08:49
佢背住
應該未即時俾到反應

不評論AL的即時反應, 他的後續反應令人失望, 什麼教主?真面目被看清了!

奇怪的是,各大網站傳媒為他出洗白post。
梓峰的情況傷勢,完全沒有人提及

大宅

selinako^^ 發表於 22-8-3 10:18
宜家好多人都針住佢 "扭扭下"個pat 慢慢行過去 "8"
忽發其想, 如果火燭佢會唔會都係 扭扭下慢慢走火警, 呢 ...

佢可能第一時間,一個人自己逃跑!
但仍希望佢會嗌多一句,叫大家一齊走!
人性的反應,騙不到人的

selinako^^    發表於 22-8-3 13:26

大宅

alicemic 發表於 22-8-3 10:55
可能佢收到order天跌落嚟都要唱歌啦! 但另一個都係台上唱歌啫,佢見到意外都即刻有動作上前關心,唔係扭 ...

活生生呈現在廣大觀眾眼前,人性的光輝,人性的自私

大宅

ShingLing88 發表於 22-8-3 11:08
加油!祝阿MO早日康復!

也要祝梓峰早日康復,得到公平的待遇

首頁

尾頁

跳至