自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

BKFinder 發表於 22-8-7 04:54
果位網民坐在冷氣房食花生抽水當然好輕鬆,其實當時人係咪真係到而家都冇私下同 dancer say抱歉真係外人知 ...

其實依家好多人係不滿佢地一出事就消失,之後一出聲就係搵錢公開post, 反而慰問傷者就私下,仲要唔知有無

子爵府

sunnymama2 發表於 22-8-7 08:34
雖然我眼中佢地冇樣冇才能,但各花入各眼,我唔喜歡亦唔討厭佢地。

但今次真係好憎佢地,一句慰問都冇, ...

所以我話好多人不滿,如果慰問要私下,搵錢post點解要公開,自己私下12個叫加油咪得囉

子爵府

nataliepml 發表於 22-8-7 09:11
我都好憎d人係要話佢地無慰問,佢地同舞員根本很close ,舞蹈員都話24+12=infinity.,邊一個出事,佢地36 ...

咁點解唔放棄又唔私下講嘅,佢地12個自己私下講咪得,12個又要輪住出post講嘅

子爵府

fatpigfatpig 發表於 22-8-7 09:10
事件發生到現在已超過一星期,我的感覺係公司同12子好像唔想同受傷舞者有任過關連咁。昨天睇新聞,提到受傷 ...

可能因為對傷者公開慰問搵唔到錢掛,完

子爵府

回覆樓主:

之前姜幫天瑜加油就公開出晒post, 好似啲粉講,慰問私下咪得囉,咁佢點解又公開出post呢
反而慰問個講到咁fd嘅mo, 就要私下唔可以公開
咁究竟係之前幫小妹妹打氣係做show所以公開post定其實覺得呀mo唔值得佢要公開慰問

子爵府

BKFinder 發表於 22-8-7 13:38
上高都有人講得啱
IG FB果d係 Marketing野多

所以之前個啲咪做show囉

首頁

尾頁

跳至