自由講場

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

店舖 好似畀錯model 我 拎上嚟嗰部唔係我揀嗰個款想問一問樂聲cw-xn1219va新D定 cw-xn1221va 新款D?謝謝

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

你肯定冇寫錯?

複式洋房

cy101 發表於 22-8-20 23:21
你肯定冇寫錯?

真的沒有,我朋友仲話我嗰部 model係新啲 所以我想求證一下?

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章

CW-XN1221VA 係新啲

複式洋房

hfl2000 發表於 22-8-20 23:31
CW-XN1221VA 係新啲

感謝主!多謝你,今晚有覺好瞓了,但問題就係我張單唔同 model number 咁係咪要落去改返 個型號number如果唔係怕第日保養有啲麻煩, 是嗎?

侯爵府

虎到金來勳章 親子王國15週年勳章

97588777 發表於 22-8-20 23:32
感謝主!多謝你,今晚有覺好瞓了,但問題就係我張單唔同 model number 咁係咪要落去改返 個型號number如果 ...

上Panasonic 網站已經冇1219呢款啦,只有1221呢款,仲寫住「最新」,我估係同model,分別係19出廠定21年出廠,有疑問不如下星期一打去Panasonic問清楚

333s    發表於 22-8-21 07:44

侯爵府

97588777 發表於 22-8-20 23:32
感謝主!多謝你,今晚有覺好瞓了,但問題就係我張單唔同 model number 咁係咪要落去改返 個型號number如果 ...

因為我咁啱上年&今年都有買R32,上年幫娘家買睇返張單係1219,今年6月自己屋企買,師傅話有新型號出緊就快到貨嗌我等吓先,俾報價單我睇型號轉咗叫1221,我已裝咗。
保養應該係跟你保養証&機身編號既,但我唔敢保證無嘢,你最好都係去改返啦,同埋依家有GODIVA送,記得登記 https://www.panasonic.hk/2022_wac_campaign/?lang=zh 要對收據㗎,型號唔啱既話唔知換唔換到

attach1/tmp/phpnDFNoc

複式洋房

hfl2000 發表於 22-8-20 23:47
因為我咁啱上年&今年都有買R32,上年幫娘家買睇返張單係1219,今年6月自己屋企買,師傅話有新型號出緊就快 ...

好嘢! 我估佢唔係特登想畀部新嘅我嘅只因我揀嗰個款 學你話齋係舊款已經冇貨,我等了大半個月今日才裝呢部畀我! 唔該曬師兄聽日我落去改單然後上網登記攞禮品先!

侯爵府

97588777 發表於 22-8-20 23:50
好嘢! 我估佢唔係特登想畀部新嘅我嘅只因我揀嗰個款 學你話齋係舊款已經冇貨,我等了大半個月今日才裝呢 ...

唔駛客氣你上面啲相刪咗佢先啦,有你啲個人資料呀

複式洋房

hfl2000 發表於 22-8-20 23:56

唔駛客氣你上面啲相刪咗佢先啦,有你啲個人資料呀

知道

大宅

97588777 發表於 22-8-20 23:16
店舖 好似畀錯model 我 拎上嚟嗰部唔係我揀嗰個款想問一問樂聲cw-xn1219va新D定 cw-xn1221va 新款D?謝謝
...

點解$6900咁貴?

複式洋房

STOPME666 發表於 22-8-21 00:04
點解$6900咁貴?

拆機裝機加排水管,封玻璃樣樣都計錢 同埋佢又蝦我乜都唔識掛, 不過我去豐澤見到呢個型號都要六千五未計安裝費

複式洋房

IamDirector 發表於 22-8-20 23:39
上Panasonic 網站已經冇1219呢款啦,只有1221呢款,仲寫住「最新」,我估係同model,分別係19出廠定21年出 ...

師兄,漏咗你未同你講聲唔該多謝你留言!

侯爵府

97588777 發表於 22-8-21 00:07
拆機裝機加排水管風玻璃樣樣都計錢 同埋佢又蝦我乜都唔識掛, 不過我去豐澤見到呢個型號都要六千五未計安 ...

你買有搖控既係貴啲,我上面post嗰張報價單淨機都要$5570(淨買機,送貨另計$100-200,不包安裝),因為我有朋友幫手裝,所以我淨買機。

複式洋房

97588777 發表於 22-8-20 23:16
...

複式洋房

hfl2000 發表於 22-8-21 00:15
你買有搖控既係貴啲,我上面post嗰張報價單淨機都要$5570(淨買機,送貨另計$100-200,不包安裝),因為我有朋 ...

朋友多真係好 你居然有朋友幫手識冷氣安裝,真係要好好珍惜呢啲朋友(emoji)

複式洋房

你買有搖控既係貴啲,我上面post嗰張報價單淨機都要$5570(淨買機,送貨另計$100-200,不包安裝),因為我有朋 ...

是的, 我部有遙控的

象牙宮

淨機淨冷1221va要呢個價?
4月幫屋企人人訂平好多。

侯爵府

mercurycc 發表於 22-8-21 10:09
淨機淨冷1221va要呢個價?
4月幫屋企人人訂平好多。

有冇搖控?你4月應該仲計緊你1219舊型號?新既1221應該仲未到貨
我上年喺第二間幫娘家訂1.5匹1219無搖控連送貨都要$4270(無安裝)。

侯爵府

hfl2000 發表於 22-8-21 10:30
有冇搖控?你4月應該仲計緊你1219舊型號?新既1221應該仲未到貨
我上年喺第二間幫娘家訂1.5匹12 ...

今年6月我老公喺price.com格價搵咗第二間訂1匹無搖控,型號N921JA嗰款,有送貨無安裝都要$3560,比較返我上面post嗰間既報價單報$3640+$100送貨,價錢又唔係爭好多既。

首頁

尾頁

跳至