自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

醒目開學勳章 畀面勳章

k3畢業典禮取消, 自己覺得好遺憾咁, 話晒個仔一生人得一次, 我又係一生人得一次睇個仔幼稚園畢業典禮嘛 , 你地有無同感呀?

大宅

me 2

原帖由 odykl 於 09-6-12 10:43 發表
k3畢業典禮取消, 自己覺得好遺憾咁, 話晒個仔一生人得一次, 我又係一生人得一次睇個仔幼稚園畢業典禮嘛 , 你地有無同感呀?

禁止訪問

水晶宮

原帖由 TAOTAOLEE 於 09-6-12 11:09 發表
我囝囝今年都係k3畢業, 6/30舉行畢業典禮, 依家都好擔心會取消, 如果真係取消的話, 我同囝囝都一定會好失望.

yes, but school say will change to 7/30 wor
原本係 6/24 ga

禁止訪問

大宅

My son 畢業典禮 should be held on coming Sunday, but now will be rescheduled ... really upset for all teachers, children + parents.

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

別墅

醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 mimi005 於 09-6-12 11:12 發表

yes, but school say will change to 7/30 wor
原本係 6/24 ga

你就好啦, 我問了老師佢話未必有得補, 因場地問題.....

禁止訪問

男爵府

我個仔今年都k3. 佢4月排錬到昨日, 本身下星期二就畢業禮, 宜家學校話取消, 冇得補番 個仔好唔開心. 始終人生第一個畢業禮

大宅

醒目開學勳章

我個女今年都係 k3, 原本 20/6 要綵排, 依家都取消左, 希望 27/6 個日正日唔好取消啦, 好多小朋友d表演都練左好耐嫁啦......

大宅

回覆 10# MrsTing 的文章

我都驚緊個囡畢業禮會取消...因七月一日行畢業禮...綵排了大半個月...怕白費心機

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原帖由 MrsTing 於 09-6-12 11:21 發表
我個仔今年都k3. 佢4月排錬到昨日, 本身下星期二就畢業禮, 宜家學校話取消, 冇得補番 個仔好唔開心. 始終人生第一個畢業禮

係咪救世軍呀 so poor

大宅

咦, 咁啱既. 我仔仔都喺 30/6 舉行畢業禮呀. 我都好擔心到時會取消呀

原帖由 TAOTAOLEE 於 09-6-12 11:09 發表
我囝囝今年都係k3畢業, 6/30舉行畢業典禮, 依家都好擔心會取消, 如果真係取消的話, 我同囝囝都一定會好失望.

男爵府

醒目開學勳章

下?! 唔明喎. . . .改期唔得咩?

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原帖由 AA媽媽 於 09-6-12 11:28 發表
下?! 唔明喎. . . .改期唔得咩?

聯校畢業禮好難期架....我仔仔係保良局原定今日下午係紅磡體育館舉行...而家取消...你話點改期...

哋全家都好失望...只要頂多1日...都可以舉行到...老公呢個時間工作最忙...都請咗半日假...仲plan定去街食飯...開心吓...而家...

子爵府

estherxx, 如果冇記錯,你囡囡係咪讀呂xx架?我阿囡今年都係呢到讀k3,佢地真係練咗好耐,我唔想佢延期到12/7,因為 C6 好可能唔得閒去 同埋到時疫情點發展真係冇人知,我寧願佢速戰速決 KEEP 返原定日子。

原帖由 estherxx 於 09-6-12 11:15 發表

亞囡學校唔會取消, 係因為教育署只係停課, 並沒有講明唔可以參加大型活動, 所以唔會取消/
其實之前都好擔心會取消, 因為囡囡練了好耐, 有得表演自然開心.而且我們一家都很期待. 所以如果真係取消. 我都會好好好失 ...
正義或會遲來但不會缺席

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

侯爵府

好媽媽勳章

我都非常之失望呀...原本今日去....點之 .....無机会再睇番喇

別墅

醒目開學勳章 畀面勳章

剛剛收到老師既電話, 話8月補番, 都好..有得補

首頁

尾頁

跳至