自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

好媽媽勳章

原帖由 odykl 於 09-6-12 11:58 發表
剛剛收到老師既電話, 話8月補番, 都好..有得補
你就好喇....

珍珠宮

減齡達人勳章 2018復活節勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

原帖由 shystc 於 09-6-12 11:38 發表

聯校畢業禮好難期架....我仔仔係保良局原定今日下午係紅磡體育館舉行...而家取消...你話點改期...

哋全家都好失望...只要頂多1日...都可以舉行到...老公呢個時間工作最忙...都請咗半日假...仲plan定去街食飯... ...

shystc ::
我囡囡都係保記今日下午嗰埸呀 !! 家下取消咗, 佢都好唔開心, 我又係 plan 晒今日完咗畢業禮之後同佢去玩去食 , 家下撞啱落雨, 真係邊度都無晒心情去

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我女都係呀,聯校畢業典禮18/6已經取消啦,佢地3月份已經彩排啦,而而家寄望7月中自己學校唔好取消啦,一世人第一次畢業禮mouth:

原帖由 MrsTing 於 09-6-12 11:21 發表
我個仔今年都k3. 佢4月排錬到昨日, 本身下星期二就畢業禮, 宜家學校話取消, 冇得補番 個仔好唔開心. 始終人生第一個畢業禮

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

我女原本20/6行畢業禮, 昨天問主任, 佢話係取消, 唔會補, 個女人生第一次行畢業禮就取消, 總覺得有點遺憾!

禁止訪問

大宅

我十分之有同感,因為我都係

原帖由 odykl 於 09-6-12 10:43 發表
k3畢業典禮取消, 自己覺得好遺憾咁, 話晒個仔一生人得一次, 我又係一生人得一次睇個仔幼稚園畢業典禮嘛 , 你地有無同感呀?

男爵府

我個女的也取消了, 希望可以補啦.....

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原帖由 garfield_pooh 於 09-6-12 12:01 發表

shystc ::
我囡囡都係保記今日下午嗰埸呀 !! 家下取消咗, 佢都好唔開心, 我又係 plan 晒今日完咗畢業禮之後同佢去玩去食 , 家下撞啱落雨, 真係邊度都有心情去 ...

真係好可惜...只差1日...好彩早2年囡囡畢業都有全家參加過...

而家因h1n1停課,基本上就算唔落雨我都唔會帶佢哋去街,最多去留下公園玩吓...玩完返屋企即刻沖涼換衫咁...街市我都唔會去架啦...靠老公星期日大量入貨...

大宅

原帖由 shystc 於 09-6-12 11:38 發表

聯校畢業禮好難期架....我仔仔係保良局原定今日下午係紅磡體育館舉行...而家取消...你話點改期...

哋全家都好失望...只要頂多1日...都可以舉行到...老公呢個時間工作最忙...都請咗半日假...仲plan定去街食飯... ...

我妹個仔&我同事個女都係保良局K3, 又係編左今日下午, 佢地都好失望

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我地中華基督教全完, 又係攪聯合畢業禮, 啱啱收到通知話取消唔補辦, 好失望呀

大宅

原帖由 醜樣豬 於 09-6-12 11:24 發表

係咪救世軍呀 so poor

唔會呀,我女救世軍係6月9日已舉行了,真的抺了一額汗. 當初也萬分擔心
我返來啦

男爵府

醒目開學勳章

唉!我女女都係今日在紅館行畢業禮,本來計劃好的行程全部取消。

男爵府

唉!我女都係今日在紅館行畢業禮同有份表演。

伯爵府

2024年龍年勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

我個女今年都係 k3, today 13/6 要綵排取消左, 25/6 要延期或取消 ...... mouth:mouth:mouth:
學校d小朋友由四月開始排練 ...

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

哥哥N3, 有份表演... 又係排咗好耐!
噚日老師放學即刻同佢哋著造型衫影相留意...
因為要作最壞打算! (佢哋下星期舉行畢業禮, 依家知道會取消, 但未決定補唔補 )

伯爵府

我個囡個間本來7月4日的, 今天老師打黎話cancel, 我地全家都好唔開心呀, 阿囡除左表演外, 仲被選中上台獻花比校長呀!

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 carrie123 於 09-6-12 20:52 發表
我個女今年都係 k3, today 13/6 要綵排取消左, 25/6 要延期或取消 ...... mouth:mouth:" />mouth:mouth:" />mouth:mouth:" />
學校d小朋友由四月開始排練 ...

你女女係唔係聖公會聖彼得??我個仔又係呀.....唉~而家都唔知幾時補返

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 睛靈勳章

唉,我女女7月11號畢業禮,都唔知會唔會取消,希望唔會啦,女女人生第1個畢業禮,我真係好期待嫁

首頁

尾頁

跳至