自由報料

跳至

首頁

尾頁

子爵府

2021勳章

回覆樓主:

子爵府

2022勳章 牛年勳章 2021勳章

子爵府

2021勳章

寶石宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 2022勳章 牛年勳章 2021勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

sunnygirl 發表於 22-9-21 18:56
post左喺16樓

Thanks

大宅

rainbowchuuu3 發表於 22-9-21 10:48
五色靈芝 未買過有廿蚊換10粒
https://bit.ly/3dvDkYh
但要指定門市

剛換了,謝謝分享

男爵府

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
[quote]boxton 發表於 22-9-22 19:23
剛換了,謝分享[/quot請問有冇叫你買其他產品?

大宅

adawong20 發表於 22-9-23 09:35
[quote]boxton 發表於 22-9-22 19:23
剛換了,謝分享[/quot請問有冇叫你買其他產品? ...

有提過吓,我無理佢,都ok 無hard sell

男爵府

boxton 發表於 22-9-23 09:36
有提過吓,我無理佢,都ok 無hard sell

珍珠宮

畀面勳章

Stay Hungry , stay foolish !!

侯爵府

2021勳章 笑得好勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 分享愛

rainbowchuuu3 發表於 22-9-21 10:48
但要指定門市

方便

侯爵府

2021勳章 笑得好勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 分享愛

但要指定門市

有沒有用家食過有幫助?

珍珠宮

2021勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

占妹 發表於 22-9-23 17:48
有沒有用家食過有幫助?

我都想知,食5日會試到功效

大宅

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
登記左啦,謝謝分享

彩鑽殿

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 2022勳章 牛年勳章 2021勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

發表於 6 天前 |顯示全部帖子

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊