自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

人地工人點著唔關我事,自己工人咁著,我會介意

伯爵府

KUDOS 發表於 22-10-25 21:48
想佢同都埋覺得冇問題嘅fans將心比己,如果係咁嘅情況之下係咪都覺得冇問題?佢鼓勵人地咁著,亦好多人支 ...

佢未必係唔覺有問題,而係佢盤生意就係賣呢d衫,佢唔撐等同倒自己米。

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

Myluckybaby 發表於 22-10-26 10:14
佢未必係唔覺有問題,而係佢盤生意就係賣呢d衫,佢唔撐等同倒自己米。
...

感覺佢係想sell自己啲衫...引起noise

男爵府

KUDOS 發表於 22-10-25 21:05
今日落街買餸,響電梯見到有位工人姐姐入嚟,我睇到眼都突埋,佢著住瑜伽褲+緊身上衣,件衫低胸之餘仲係好 ...

唔好話工人著得性感
我直頭介意屋企多個女人

話唔介意果啲
係咪其實唔愛另一半?

子爵府

siugocandy 發表於 22-10-25 21:25
問題係coffee日日著瑜珈褲唔厭既咩

大佬佢賣瑜珈褲,你哋唔快啲著爛,邊有生意呀,最好叫埋姨媽姑姐多啲穿多啲買

伯爵府

KUDOS 發表於 22-10-26 00:15
其實我響一樓同十一樓都有講過,如果佢係覺得冇問題,仲話「衣著自由我決定」,咁即係人地著又係冇問題, ...

其實你咁講真係好格硬黎,你故意po個男仔想表達乜野呢? 就算普通一條短裙,都會有人正常咁著,亦有人會故意著到露左小小屁股出黎,問題根本在於個著法,你攞工人同coffee比根本已經冇意思,一個工人姐姐佢返緊工,佢僱主有需要就會出聲話佢,但coffee係自己出街,咁攞黎比較為咩呢

你覺得工人返工衣著唔恰當咪直接表達唔恰當,但係lee件事上拉埋coffee黎講真係冇關係囉

大宅

回覆樓主:

我自己認為如果d女好似coffee咁fit咁結實真係無咩問題

D鬼婆唔帶bra飛釘添啦
呢個難d接受喇

珍珠宮

認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章

zxyggp 發表於 22-10-26 09:57
可能好多人覺得好舒服,但係明知呢啲進取衫褲,好易 挑起性慾,就真係可免則免,你隔離有大隻佬保護,但係 ...

終於有人明白,超級多人話冇問題,佢鍾意點著佢自由,佢著得養眼好okay⋯ 雖然係佢嘅生意、佢嘅生活,但係佢明顯吹捧緊呢個潮流,依家周街都係覺得潮流係咁,你地唔接受係你老土。我都有朋友賣泳衣,有幾間分店添,我都冇見佢出街會著泳衣,甚至佢舖頭都有瑜伽衫運動衫賣,但係佢唔係做運動時係唔會咁樣著。你講得啱,有風化案發生都唔關佢事,佢錢照袋,為咗有job做代言人,真係再核突都做得出!

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

KUDOS 發表於 22-10-25 21:05
今日落街買餸,響電梯見到有位工人姐姐入嚟,我睇到眼都突埋,佢著住瑜伽褲+緊身上衣,件衫低胸之餘仲係好 ...
想居留香港

男爵府

kimmy2006 發表於 22-10-26 10:28
大佬佢賣瑜珈褲,你哋唔快啲著爛,邊有生意呀,最好叫埋姨媽姑姐多啲穿多啲買
...

我身邊d朋友唔會日著夜囉講真。

水晶宮

畀面勳章

tingbb@mama 發表於 22-10-25 21:30
學樓上jm回覆話齋 你肯定佢係工人姐姐? 有d姐姐 已經由姐姐進化左做mum啦
...

就係著到咁先可以進化

公爵府

tkop 發表於 22-10-25 21:23
可能佢雇主迫佢咁着

笑左呢

子爵府

KUDOS 發表於 22-10-26 00:15
其實我響一樓同十一樓都有講過,如果佢係覺得冇問題,仲話「衣著自由我決定」,咁即係人地著又係冇問題, ...

著去拜山,真係失禮c人

首頁

尾頁

跳至