自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

回覆樓主:

我開始淘女裝衫,只有一件伏,是小童碼的尺寸,著唔落,賣家肯退錢但叫我刪差評,我唔理佢。幾十蚊豪俾佢,我會繼續淘同喺香港2邊買。
又有淘左男裝t-shirt俾老公,好得喎,淘5件,有一件伏,是版型偏大,都可以著嘅,其他4 件都好滿意。
只要細心搵,睇埋評語,先好買,減低中伏機會。

男爵府

ydoris 發表於 22-11-8 07:36
身邊有朋友家人同事,其實好鐘意買淘寶貨。但又吾想認證支付寶,又吾用信用卡俾,咩心態?下下要搵人幫作佢 ...

我朋友都係咁啦,自己唔去淘就叫人淘,話咩唔急用,你淘開就幫我買啦,我 唔睬佢,佢叫另外個朋友買。
佢講到淘寶好簡單咁,但係佢又唔知,中間要做好多嘢,又要慛發貨,又要慛物流更新,跟住仲要搞集運。

但佢會去fb睇直播網購買韓國衫,就係唔肯去開淘寶賬戶淘寶。

男爵府

jyjy1684825 發表於 22-11-8 09:54
我都淘過, 不過好著啱身的,翻單就唔啱著啦, 所以唔再淘bra, 太浪費時間和金錢.
...

我著開果啲bra,香港買2百幾,淘只係$88,一樣牌子,點解唔淘?
未試過嘅就唔會淘,怕唔岩身。

男爵府

jyjy1684825 發表於 22-11-8 09:54
我都淘過, 不過好著啱身的,翻單就唔啱著啦, 所以唔再淘bra, 太浪費時間和金錢.
...

我著開果啲bra,香港買2百幾,淘只係$88,一樣牌子,點解唔淘?
未試過嘅就唔會淘,怕唔岩身。

男爵府

jyjy1684825 發表於 22-11-8 18:42
香港牌子淘宝唔係一樣咁貴咩?
可以話我知係咩牌子嗎?

唔係香港果啲大牌子,係鋪頭仔賣嘅台灣牌子,咪又係大陸做,所以我去淘寶搵,又真係俾我搵到。

男爵府

yiw 發表於 22-11-8 20:16
可以share link嗎?

【淘宝】https://m.tb.cn/h.U6YK4op?tk=0i9BdYjjM9U CZ3457 「正品台湾内衣慕思尔侧翼加高无钢圈聚拢收副乳丝深V美背文胸27836」
点击链接直接打开 或者 淘宝搜索直接打开

首頁

尾頁

跳至