自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

每天也飲嗎?

有什麼效果呢?

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

jojo1234 發表於 22-12-19 10:34
每天也飲嗎?

有什麼效果呢?

唔燥嗎?都貴wor要約$30/包
我諗住叫阿女一星期飲一次咋(我妹有飲開俾咗幾包我哋試)

伯爵府

Charlotte_mom 發表於 22-12-19 10:36
唔燥嗎?都貴wor要約$30/包
我諗住叫阿女一星期飲一次咋(我妹有飲開俾咗幾包我哋試)
...

未呀!都試下飲,可以請教下飲開既JM

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

jojo1234 發表於 22-12-19 10:51
未呀!都試下飲,可以請教下飲開既JM

妹有飲開因貧血
我女面色蒼白,都係較弱雞
咩療效我又未知,只係試過兩隻牌子(上次萬寧送),御藥堂好似較蘇,余仁生就香d(其實我女都覺得唔好飲)。所以襯余仁生有promo我就入咗貨

余仁生滴雞精有promo
https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=23638720

男爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章

對我黎講似飲咖啡,提神一流,飲完果日個人好精神,我時不時用佢代替咖啡(我飲老協珍,幾好味)

公爵府

我飲余仁生,有效果!
我手術後好虛,好攰,好怕凍,飲左20盒 ,(飲左2盒見有效先再買卷,抵啲),明顯身體好左,精神左,不過依家停左冇飲,因為真係好貴,我等遲啲做大手術時再買黎調理身體

公爵府

Charlotte_mom 發表於 22-12-19 11:14
妹有飲開因貧血
我女面色蒼白,都係較弱雞
咩療效我又未知,只係試過兩隻牌子(上次萬寧送),御藥堂好似 ...

我第一次飲都唔太鍾意,不過飲多幾次就習慣,整熱飲好飲好多

男爵府

回覆 貓咪達人 的帖子

有冇試過自己煲雞湯?效果會唔會好啲?滴雞精唔知用咩雞去煲。不過飲滴雞精就好方便。

公爵府

kk1186 發表於 22-12-19 11:26
回覆 貓咪達人 的帖子

有冇試過自己煲雞湯?效果會唔會好啲?滴雞精唔知用咩雞去煲。不過飲滴雞精就好方便 ...

我未試過自己整雞汁呀,因為唸住每日飲,滴雞精方便嘛,我買余仁生,佢寫住用無激素既雞,應該唔會呃人掛

伯爵府

老協珍 好味

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章

回覆樓主:

我最近都想買個燉盅燉豬肉汁,樓上jm飲過余仁生有效果,睇黎可以買黎試下,方便好多,不過驚難飲

首頁

尾頁

跳至