自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

sschong 發表於 23-1-16 11:57
佢吒咤個陣團體表演時因傷無上台跳舞,但訪問時唔小心自爆咗已經好返,懷疑條賴薑一早就好返
...

系,佢自己講已好番。我覺得公司由得佢肥是想比纖體公司中,大手筆揾佢做代言人,好似以前關芝林和高ling一樣,跟住狂減肥,一來受咗人錢都要強迫減肥否則減唔到要賠錢,二來,纖體公司幫手減有機器有營養師幫手,雙贏呀

子爵府

apple~y 發表於 23-1-17 06:42
11月中做手術
無甘快好番,佢好番意思
可以行,慢跑,簡單射籃做輕度運動

以下link講得好詳細而家屬於第三階段,手術後第二第三個月病人生活一般回復完全正常。病人可以自行短途外出,並能上落樓梯。如醫生及物理治療師許可,更可恢復駕駛。如病人需要工作,復工的時間隨工種而異,一般文職最快可於手術後約四星期復工,需體力勞動的工作,復工時間可能要到手術後三個月。

https://www.bone.com.hk/%E6%8F%9B%E8%86%9D%E6%89%8B%E8%A1%93/%E8%A1%93%E5%89%8D%E8%A1%93%E5%BE%8C/%E5%BA%B7%E5%BE%A9%E8%AD%B7%E7%90%86/
attach1/tmp/phpDIsIOm

子爵府

慢吞吞E 發表於 23-1-17 12:55
你講到咁專業,重以為你係主診醫生,吾好睇咁多網上醫療資訊,如果係網上睇下就叻過博士,重有 ...

博士都要上網揾醫學資料,醫生都要揾醫學教材,簡單講所有學生都要上網揾資料,難道他們都叻過博士唔駛讀書啦,你講出來真系笑c人啦!資訊科技發明年代,為增強知識都會系網睇資訊。當然要睇啲可靠資訊啦。你唔上網睇咪做井底蛙囉
只故步自封不求進步同你偶像一樣?。

子爵府

慢吞吞E 發表於 23-1-18 14:34
係既,扮博士,網上搵資料吾代表一定真!比你搵到就代表你識?假博士!你真係當自 ...

你真系幾好笑人家上網睇資識又叫人唔好睇咁多,你有控制狂架
人家從沒有寫過自己系博士,系咁話人哋份博士,有妄想症就去快啲去睇醫生啦!
你成日都生活在幻想中又唔識面對現實真係戥你可憐

子爵府

慢吞吞E 發表於 23-1-18 18:48
我一句說話,你就真係照做,吾怪得 ...

憑咩聽你講,咪傻得咁勻循啦,還是忘想症又發作呀!記得睇專科呀,唔係就病入膏肓架啦,唔好難為你屋企人呀!

子爵府

RT 發表於 23-1-17 18:18
姜衛兵殺到黎喇

睇到系咁呀⋯⋯呀姨話自己唔係薑粉又成日出來護主。主人情何以堪!

首頁

尾頁

跳至