夫婦情感

跳至

首頁
12345...11

尾頁

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

Cherry2012 發表於 23-1-16 19:09
其實你真係心理變態,以前每一次你地出完街都會send哂所有,你地做過乜去過邊嘅相,錄音俾我睇。哩個行為已 ...
可能又係你老公作孽,當佢[女]未上手時講左好多好有前景比佢,另到呢位[女]現在無路可行,佢無左老公仔女所以你覺得佢死纏爛打原因.

大宅

20150618bb 發表於 23-1-17 11:38
可能又係你老公作孽,當佢[女]未上手時講左好多好有前景比佢,另到呢位[女]現在無路可行,佢無左老公仔女所以 ...

佢有老公,老公一直無同佢離婚,又送樓又送錢,無人厭錢腥,仍然掛住X太X太出嚟,仔去了外國讀書,而家佢玩得近加無拘無束。係,男人之前一定有承諾什麼什麼,但有腦都唸唸雙方未離婚,個承諾只係吹水一場,呃蝦條計量。
我已經唔再理之前發生所有事,我只覺得關心是他們兩人,何解受苦是我。無論過去式或現在式。

侯爵府

Cherry2012 發表於 23-1-17 06:58
我估唔到自己一遇就遇到個超级痴,佢有錢就係覺得佢用錢可以買到男人,佢亦輸咗,做咗咁多變態嘢我仍然唔 ...

所以當佢透明啦,免影響自己心情

20150618bb    發表於 23-1-17 13:46

子爵府

貓狗褓姆 DHA勳章 畀面勳章

大陸痴線小三唔止得佢一個,佢地可能有堂上,個個手法都一樣,最後都係敗走。

20150618bb    發表於 23-1-17 13:46

子爵府

Angelice-BeBe 發表於 23-1-17 09:04
最無面果個一定係你老公

永遠發生呢d野,到最後個男人好似置身事外,得番兩個女人喺到大鬥法咁…

我覺得男人角度唔會冇面喎!仲好威咁有兩個女人圍住佢氹氹轉!

大宅

amychann 發表於 23-1-17 13:12
大陸痴線小三唔止得佢一個,佢地可能有堂上,個個手法都一樣,最後都係敗走。
...

教學方法: 男人得唔到唔緊要,最緊要騷擾大婆,大婆身邊家人朋友,令佢同我一樣受苦。

侯爵府

Cherry2012 發表於 23-1-17 11:25
比多個你睇,前日係另外一個媒體收到,open post但其實只想同我倾計,又係一堆妄想嘢,或者佢狼虎之年需要 ...

突然無咗,唯有妄想自high下

侯爵府

Cherry2012 發表於 23-1-17 14:22
教學方法: 男人得唔到唔緊要,最緊要騷擾大婆,大婆身邊家人朋友,令佢同我一樣受苦。
...

正因為個男人嘆完,放低就走,又回到溫暖的家,一切依舊,所以騷擾佢無用。

珍珠宮

Cherry2012 發表於 23-1-17 10:49
有,每次也是如是,例如有這些,係佢心目中一對夫婦除咗搞嘢,搞嘢同搞嘢無其他嘢可以做。

...

掉返轉多謝佢為你老公提供服務

858D    發表於 23-9-15 00:51

珍珠宮

Cherry2012 發表於 23-1-17 11:25
比多個你睇,前日係另外一個媒體收到,open post但其實只想同我倾計,又係一堆妄想嘢,或者佢狼虎之年需要 ...

呢d侮辱你既野,叫你老公直接覆佢

858D    發表於 23-9-15 00:51

大宅

mike89 發表於 23-1-17 16:34
呢d侮辱你既野,叫你老公直接覆佢

或者就係因為佢想我老公再揾佢,所以先寫,覆完又中計,沒完沒了

男爵府

Cherry2012 發表於 23-1-17 06:38
因為佢之前login咗我老公fb account。我老公叫我唔好理,唔好睇,同一個痴線鬥值得咩?其實好可悲,佢每日 ...

從另一角度諗,佢都幾悲哀嘅,明知做小三,仲要放感情落去,男人玩完唔要,自己走入死胡同,佢又放唔開,唔識走出嚟,佢自己唔開心想報復,你唔好咁笨跟住佢走,唔好理佢就係對自己最好
另以後對自己好啲,凡事都留後路,你老公再出軌,你都唔會咁傷

大宅

SUMSUM_88 發表於 23-1-17 17:08
從另一角度諗,佢都幾悲哀嘅,明知做小三,仲要放感情落去,男人玩完唔要,自己走入死胡同,佢又放唔開, ...

係,我應該走出来並唔係同佢繼續糾纏,我已經好攰,同佢足足鬥志鬥力兩年,浪費左我嘅人生!佢真係放唔開,佢仍然覺得自己有機會,太執著

珍珠宮

Cherry2012 發表於 23-1-17 17:08
或者就係因為佢想我老公再揾佢,所以先寫,覆完又中計,沒完沒了
千期唔好叫你老公處理呢件事,只會再重新聯絡,個小三就成功咗,佢咁癲就係想揾到你老公為止啫,理鬼得佢啦!你都唔好覆佢,見一次block一次,你地無任何反應,睇下佢玩多幾多年啦!其他親戚就無辦法,係你既親友,你叫佢地睇完就算,唔好應佢,block咗佢,為有係咁
呢啲女人都咁既年紀,仔都留學,唔方後生,仲講埋啲咁既野,真係...........

珍珠宮

仲有,你真係頂唔順,你咪試下話,我同老公離咗婚啦,佢啲野唔關我事,佢識咗第二個後生女,你要癲就揾新嗰個癲啦,等佢知道你地分開咗,你老公都唔會再揾佢

858D    發表於 23-9-15 02:07

大宅

crazypaper 發表於 23-1-18 07:59
千期唔好叫你老公處理呢件事,只會再重新聯絡,個小三就成功咗,佢咁癲就係想揾到你老公為止啫,理鬼得佢啦 ...

就係覺得自己唔扺,成日硬食哩D說話,又無辦法反擊。唔知佢重可以玩幾內,一日未有新target我估佢一日繼續,好明顯我先係佢目標。

珍珠宮

Cherry2012 發表於 23-1-18 10:38
就係覺得自己唔扺,成日硬食哩D說話,又無辦法反擊。唔知佢重可以玩幾內,一日未有新target我估佢一日繼續 ...
一係你盡啲,同佢講,你已經同你老公分開咗,佢同咗第二個一齊,等佢唔好再騷擾你啦!同埋等佢死埋條心,個男人揾第二個都唔揾返佢,一石二鳥!唔洗煩

858D    發表於 23-9-15 02:08

大宅

crazypaper 發表於 23-1-18 10:52
一係你盡啲,同佢講,你已經同你老公分開咗,佢同咗第二個一齊,等佢唔好再騷擾你啦!同埋等佢死埋條心,個 ...

唔會死心,之前佢夠膽死懷疑我老公有小四,叫我身為大婆幫佢捉姦,痴痴地。都係一動不如一静,我驚刺激佢後會搞我小朋友。

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 夏天玩到顛 DHA勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

我係你, 我唔會覆佢任何message, 我會block 左佢, 唔睇唔覆有佢不斷同自己發嗡風, 無人覆佢就自然慢慢消失

男爵府

Angelice-BeBe 發表於 23-1-17 09:04
最無面果個一定係你老公

永遠發生呢d野,到最後個男人好似置身事外,得番兩個女人喺到大鬥法咁…

我睇到只有無奈兩字
佢老公可能唔痕唔痛

首頁
12345...11

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊