時政擂台

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

Babypink髮飾 發表於 23-1-21 14:46
人紅是非多,個個想博版面都走出嚟罵佢仆街黃秋生係其一

黃秋生冇嘢撈好得閒,影帝喎~ 搞到咁折墮

子爵府

Jackson已經用實力去到國際級巨星
點反都無用

水晶宮

回覆樓主:

【王嘉尔在击剑上面展现天赋,却因为心中的音乐梦,选择了音乐】https://mbd.baidu.com/newspage/data/videoshare?nid=sv_8080094025288832294&uk=310lM_I42Roz5LvaKYS2JA&rawFrom=feed_video_landing

水晶宮

老翻太太 發表於 23-1-21 17:55
LV今日宣佈Jackson為 全球代言人 House Ambassador, 不是亞太區,更加不是某個地區出席活動影兩張相嘅代言 ...

有人話,人一生要找到四個人1) 自己2) 深愛你的人3) 你最深愛的人4) 共你過一生的人             在你出世一刻,我一次過找到這四個人

水晶宮

alau2021 發表於 23-1-21 18:03
曱甴有良知嘅要掉晒屋企LV、罷買LV

佢曱甴有錢買咩?

alau2021    發表於 23-1-21 18:51
有人話,人一生要找到四個人1) 自己2) 深愛你的人3) 你最深愛的人4) 共你過一生的人             在你出世一刻,我一次過找到這四個人

翡翠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

班嘢小學雞都不如,無嘢好攻擊咪用性嚟攻,俾人問多2句又話唔係佢講,根本就係作嘢啦!

水晶宮

回覆樓主:

某人博出位廢up
仲有黃秋x

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章

LV今日宣佈Jackson為 全球代言人 House Ambassador, 不是亞太區,更加不是某個地區出席活動影兩張相嘅代言 ...

好叻仔呀舊年既fxxk media抹黑謠言不攻自破

琥珀宮

畀面勳章

回覆樓主:

佢既咩言論被人鬧?因為話自己係中國人?

珍珠宮

熱血勳章 醒目開學勳章

珍珠宮

熱血勳章 醒目開學勳章

littlesister 發表於 23-1-21 19:44
佢既咩言論被人鬧?因為話自己係中國人?

佢喺演唱會炮轟黑媒抹黑中國,啲小強就出嚟講埋啲無聊嘢攻擊佢囉,下面條片有得睇佢點鬧黑媒
https://youtu.be/iojxUqdtcGs

伯爵府

堅威!!
Jackson冇任何大公司support下,靠自家公司做到咁嘅成績,真心叻仔!

伯爵府

回覆樓主:

緊係矚目啦,香港日日夜夜都俾班妖男洗腦,點頂呀
終於有真男人出現

侯爵府

LV喺Twitter 都有出post

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

珍珠宮

2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

你咪攻擊佢囉!人地IG有3千幾萬,點會CARE你港台部份垃圾黃人?

人地前日係巴黎出席LV時裝SHOW之後,今日LV就宣佈佢加入LV做品牌形象大使!

珍珠宮

佢係世界仔,大把朋友,佢對FANS都好似朋友咁!所以,佢唔需要大公司,自己開公司做老闊,都撈得掂,仲要係國際性!
人地愛國,為國家說話,都好似得罪班死人頭咁,不斷老作老屈人抹黑人,又亂咁人身攻擊人,完全無解!

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

佢好叻, 好似早兩年十大收入高既藝人

侯爵府

ChingYee123 發表於 23-1-21 21:18
你咪攻擊佢囉!人地IG有3千幾萬,點會CARE你港台部份垃圾黃人?

人地前日係巴黎出席LV時裝SHOW之後,今日L ...

係「品牌代言人」先啱呀

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

伯爵府

雖然唔係佢fans, 但岩岩想買scarf, 過完年去LV買

珍珠宮

hfl2000 發表於 23-1-21 21:25
係「品牌代言人」先啱呀
所以話呢,果個垃圾人肉叉燒包,唔該佢慳D啦,幾十歲過氣老藝人,人地都無得罪佢,佢就無啦啦走去人身攻擊個國際知名年輕藝人?

首頁

尾頁

跳至