自由講場

跳至

首頁
12345...7

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

mercurycc 發表於 23-2-10 21:52
跟車唔貼。

我都唔知自己Miss咗啲乜嘢,淨係知道今日見到大家不停講車厘子、唔使返工

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

~Exit~ 發表於 23-2-10 21:48
買車厘子畀你食同你都有返工有咩關係
我都正想問
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

回覆樓主:

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

Rainy 發表於 23-2-10 21:50
我有返工, 要食車厘子唔使人同意亦唔使人資助
same here 我仲會買俾我老公食

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

寶石宮

yan_yan_mummy 發表於 23-2-10 22:06
今年2月14日放工時間,中環街頭一啤啤情侶、一箱箱車厘子,都咪話唔壯觀
...
係就奇景啦

別墅

我有番工,仲買埋車厘子比老公食(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章

mercurycc 發表於 23-2-10 21:51
嚴重懷疑打手推車厘子,
攪到咁多老公去買。

象牙宮

Anpanmama 發表於 23-2-10 22:20
我都唔知自己Miss咗啲乜嘢,淨係知道今日見到大家不停講車厘子、唔使返工
...
跟車唔貼,錯過爆脆 post 。

水晶宮

畀面勳章

我C6話買,但其實我唔係好「好」,仔女食平嘢都冇乜投訴,所以我唔俾佢買

嗱,我C6有工返㗎

珍珠宮

seaheart88 發表於 23-2-10 21:54
可能情人節變送車厘子才是愛

99粒
幸福肥師奶

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章

seaheart88 發表於 23-2-10 21:49
昨天我老公都比左300我買左盒車厘子。。。

我都有返工。。。

乜平左咁多
得我情人節買返盒先

公爵府

畀面勳章

你地講緊咩暗號,好從實招來

瑪瑙宮

大廚勳章

littlefunpig 發表於 23-2-10 22:28
乜平左咁多
得我情人節買返盒先

呢個星期真係無啦啦平咗好多。。。仲低處未算低

我尋日買嘅時候,32至34係290 。。。我個friend今日去買同一檔已經係270。。。
attach1/tmp/phpC1HOhR
attach2/tmp/phpSgCYsa
喇麼撻沙 啪卡挖多
阿喇克多 沈瑪 沈潑躂沙
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

子爵府

yan_yan_mummy 發表於 23-2-10 22:06
今年2月14日放工時間,中環街頭一啤啤情侶、一箱箱車厘子,都咪話唔壯觀
...

大宅

Anpanmama 發表於 23-2-10 22:20
...

oh,爆趣post 居然miss 左,我俾你update 下
attach1/tmp/phpB5fixx

珍珠宮

牛年勳章 醒目開學勳章

係愛啊哈利

珍珠宮

好媽媽勳章

回覆樓主:

子爵府

情人節當日應該公司reception 不停見人送一箱箱車厘子黎

子爵府

Lopopo 發表於 23-2-10 21:53
但唔返工會無車厘子食

好幸福

車厘子現在係= 老公愛的表現, 及有返工既身份象徵

珍珠宮

Lopopo 發表於 23-2-10 21:46
但我自己都有返工

冇返工,冇問過老公,今日買咗呢2樣

首頁
12345...7

尾頁