自由講場

跳至

首頁

尾頁

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

blingbling 發表於 23-2-16 18:44
我都打算週末快閃一波,不過見機票都升緊,要平真係快D買

我妹尋日吼到長榮4-8/4 一家四口台北早去晏返7千幾,勁開心 (係得果一下,keep住吼都無咁平,即買)

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

あまま 發表於 23-2-16 19:50
超級抵

佢想吼日本,貴到放棄。本來已疊埋心水轉戰暑假。
一見台灣開又心思思,又俾佢吼到。笑死,佢驚自己眼花,send俾我叫我幫佢望係唔係真

王國長老

baby_yee 發表於 23-2-16 22:33
咁平? 呢兩日keep住睇都要3千幾一位呀

係,之前之後再睇都無咁平

王國長老

baby_yee 發表於 23-2-16 22:33
咁平? 呢兩日keep住睇都要3千幾一位呀

你試吓先用一人search,因如果佢只有一張平飛,而你揀4人,系統會自動show 4張貴飛,唔會出1張平3張貴
如果真係好想去,慳一張都好丫

王國長老

happyfamilybaby 發表於 23-2-18 10:15
通常邊度吼?

各大官網

首頁

尾頁

跳至