時政擂台

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

https://youtu.be/9X2A2f6E5DI
我初初以為係P圖,原來真係咁恐怖

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

rose-mag  政治及有關爭拗話題或最終演變成相關討論,現已移到時政擂台  發表於 23-2-19 02:13

公爵府

根本係坦克

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

呢個COMMENT好正

1970: We should fix that
1975:We should fix that
1980: We should fix that
2020: We still haven't fixed that

fairplay    發表於 23-2-17 19:12
alau2021    發表於 23-2-17 17:39
放下自在

伯爵府

jolps 發表於 23-2-17 17:30

假新聞嚟架,美國點會咁落後。

非州先會係咁架

侯爵府

大開眼界
咁都仲行得郁,難怪美國佬咁自豪

男爵府

淨睇呢條片,似係載貨的貨卡,

同埋,係5年前放yt 的片,而家唔知拉返直未

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

個條路軌黎既咩

任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

伯爵府

美國火車發生意外,時常都會發生

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

回覆樓主:

美國為了保護疑美元霸權、及軍事霸權,一直窮兵黷武丶 而忽略國內的基建、 美國一些國內機場,根本還是70年代的設計。
大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

侯爵府

TOMATOO 發表於 23-2-17 17:44

美國其中一個問題係乜都私營,交通醫療乜都向錢看,利益行先,冇錢賺就乜都唔做

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

TOMATOO 發表於 23-2-17 17:44

我又係想講哩單,美國火車發生意外都未算恐怖,係佢哋仲要用哩啲火車運載危險易燃物液態氯乙烯,發生火車脫軌意外後,為咗唔想爆炸,當場要釋放氯乙烯,致周邊環境生物,如魚,青蛙等死亡,甚至有人發現當地有死雞,死狗同狐狸死亡。

但美政府仲係話空氣同水都冇問題。

cattz288    發表於 23-2-17 19:17

公爵府

alau2021 發表於 23-2-17 17:38
大開眼界
咁都仲行得郁,難怪美國佬咁自豪

實情係先進到唔駛路軌都行到

侯爵府

littledot 發表於 23-2-17 17:59
實情係先進到唔駛路軌都行到

無論路軌直定曲,架車出軌反完再反都行到

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章

無辦法,而家又無黑奴又無華工,邊個做?

侯爵府

DoReMi媽媽 發表於 23-2-17 17:58
我又係想講哩單,美國火車發生意外都未算恐怖,係佢哋仲要用哩啲火車運載危險易燃物液態氯乙烯,發生火車 ...

佢地咁樣掩蓋實情,對自己的國民,對地球生態都是嚴重的傷害,聽講話嗰個州生產大量農產品,到時受污染的就賣哂俾其他國家,唉!真係冇眼睇 冇得救

水晶宮

2024年龍年勳章 2018母親節勳章

vintage style 呀!

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

jolps 發表於 23-2-17 18:06
佢地咁樣掩蓋實情,對自己的國民,對地球生態都是嚴重的傷害,聽講話嗰個州生產大量農產品,到時受污染的 ...

福島翻版,福島都有輸出農作物,日日倒幅射水入海。

伯爵府

回覆樓主:

住喺美國嘅人都唔驚,外人唔使咁緊張啦

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

咁都得

首頁

尾頁

跳至