自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆樓主:

我冇發惡夢,但臨瞓碌電話,係咁彈單新聞比我睇,熄咗燈成個腦都係佢幅大頭相

以後臨瞓唔敢睇

子爵府

回覆樓主:

讀小學嗰陣,每逢聽倒有人死或鬼故就會驚到失眠,形住會見鬼 ,不過大大下煩惱越嚟越多,冇乜時間諗恐怖嘢,對呢類新聞冇乜感覺

水晶宮

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

無喎,無咩興趣睇

大宅

我前排都係, 連湯都唔敢飲

goldpiglet    發表於 23-3-13 20:37

侯爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 BK Milk勳章

呢排都唔想煲紅青蘿蔔湯

男爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 KMALL特別版勳章 BB防敏心得分享勳章

回覆樓主:

小朋友之前聽咗幾日新聞,有晚發夢話見到怪獸煮人嚟食,之後我地新聞都唔睇,東張又唔睇,好在之後冇再話發夢

珊瑚宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

回覆樓主:

岩岩look到依篇文,有需要既,可以去睇睇

https://www.baby-kingdom.com/%E5%81%A5%E5%BA%B7/%E3%80%90%E5%85%92%E7%AB%A5%E6%83%85%E7%B7%92%E3%80%91%E5%B0%8F%E6%9C%8B%E5%8F%8B%E7%95%99%E6%84%8F%E8%94%A1%E5%A4%A9%E9%B3%B3%E6%A1%88%E6%84%9F%E7%84%A6%E6%85%AE%E4%B8%8D%E5%AE%89%E5%B0%88%E5%AE%B6%E5%BB%BA%E8%AD%B03%E6%8B%9B%E5%AE%89%E6%92%AB%E6%83%85%E7%B7%92-374310
attach0/tmp/phphfEITx

男爵府

water524 發表於 23-3-2 12:44
讀小學嗰陣,每逢聽倒有人死或鬼故就會驚到失眠,形住會見鬼 ,不過大大下煩惱越嚟越多,冇乜時 ...

細個至青少年階段會好驚,因為一張白紙假設咗世界係美好所以會覺得超恐怖,但人成長了知道人性可以好恐怖同埋理解世界如此殘酷就冇咁驚

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

我已經略過所有相關新聞,但都夢到一個人俾另一人狂切

禁止訪問

珍珠宮

twinsjoycewong 發表於 23-3-1 20:15
絕對有,搵到個頭個晚系咁發惡夢,超級驚嚇
一開始無睇,我又係比人恩將仇報,我都怨好多年,講堅初一稟神,要求人地有報應。呢單。。。難化解。個間村屋。。。。

男爵府

回覆樓主:

都有d焦慮,唔敢睇d細節位

首頁

尾頁

跳至