二手市場

跳至

首頁

尾頁

大宅

各位JM, 小心這個mickelson 是騙子,話自己代購,收了我38250元,但沒有出現交收
我已報警,如有受騙請去報警,如沒有受騙,千萬不要如訂金,講得好好聽
優惠時段11:00 截止
一律優惠時段產品需付50%訂
不能更改及退回 除非我方在檢驗袋過程中 顯示有使用過痕跡
否則不能退回給更改

跟住繼續有誘騙

電話:53318493 當然是找不到人

轉數快電話:96765790 mok
轉帳後請提供交收日子及時間
店鋪地址也是假
MY SHOP (emoji)
Monday - Saturday :1:00-7:00
V&H
九龍尖沙咀漆咸圍2-4 號金時商業大廈5樓504室
所有優惠產品一律
預留及陪驗需付訂金
如在驗證過程我方出現問題
可即時全數退回
attach1/tmp/phprVl7b2

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

回覆樓主:

接近4萬元,唔算少錢,點解唔面交?

大宅

lina9316 發表於 23-3-18 17:23
接近4萬元,唔算少錢,點解唔面交?

她話要落一半訂,先入左7750,跟住就開始誘騙

Today
消費或預留貨物
今天有享有
限時優惠 一小時
50%換購配貨品
11:00-12:00 ( 限時)
話其他野半價
但一定要全數入
跟住買左twilly 950
飛馬3800
斜咩帶2500
跟住還講有大抽獎 ,可以半價出手p,扮到似模似樣,仲有一樣,樣樣都話好急,賣晒咁,比你錯覺

侯爵府

wincybhk 發表於 23-3-18 16:51
各位JM, 小心這個mickelson 是騙子,話自己代購,收了我38250元,但沒有出現交收
我已報警,如有受騙請去報 ...

條友好大貪 拉晒呢D衰人

大宅

babytszkin 發表於 23-3-18 19:27
嘩 條友好大貪 拉晒呢D衰人

係我蠢,希唔好有下一位受害人

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

水晶宮

wincybhk 發表於 23-3-18 16:51
我已報警,如有受騙請去報 ...

希望警方拉到人
自由太多會令世人失去平衡

大宅

mickeywinnie3 發表於 23-3-18 22:08
希望警方拉到人

係呀,不過係報警時,唔夠5分鐘,有兩個人入來報案, 一個唔見40萬,話恒生職員可以用40萬,當300萬炒股票,所以受騙,另一個比人拿名身份證去左借錢,真係太多騙徒,警察話因為科技發達,個條友電話仲上緊線,應該去騙第二個

水晶宮

wincybhk 發表於 23-3-18 22:48
係呀,不過係報警時,唔夠5分鐘,有兩個人入來報案, 一個唔見40萬,話恒生職員可以用40萬,當300萬炒股票 ...

真大鑊,警方查騙案都忙爆
自由太多會令世人失去平衡

男爵府

wincybhk 發表於 23-3-18 17:27
她話要落一半訂,先入左7750,跟住就開始誘騙

Today

恕我直言,用個腦諗吓都知有問題啦

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

PUSH

子爵府

親子王國15週年勳章

回覆樓主:

有有留意呢個人d post , 覺得邊有咁多貨,bk年資又短,感覺騙子。
二手市場>>懷疑受騙或不愉快事件張貼區>>睇#1656,騙子andy.ma,賣2手舊計數機$100,騙人9成新,最終delete post 不退錢

珊瑚宮

up

首頁

尾頁

跳至