自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章

銀行戶口夠全部實名, 又點
咪一樣有大把人過數呃錢
電話實名制一早講左實際係廢

男爵府

開心吸收勳章 玩具勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

仲有,有d慕名公司,在勞工處,jobdb等招聘,如你想找工作,一經 email or send resume, 佢已有你電話啦,買比人又有乜奇!?

子爵府

魚旦燒賣 發表於 23-3-20 16:36
仲15分鐘前係HKT打黎續約寛頻
依家係咪即係資料俾用?

很多人在whatapp, Facebook, IG 用真名(中文/英文)顯示在個人資料頁面. 全世界人, 一按便知道.

侯爵府

回覆樓主:

AEON信用卡疑被集體盜用‎ 卡主2分鐘收11宗交易通知‎ 涉款4.7萬
https://www.hk01.com/article/879408?utm_source=01appshare&utm_medium=referral
點解可以話簽就簽?唔使OPT?

大宅

回覆樓主:

呢2日又多咗
6359 .9455
叫屋企老人家要小心

已經安裝小熊來電app都block唔晒

侯爵府

回覆樓主:

防騙錦囊!PayMe突收2萬元‎ 對方稱入錯數促歸還‎ 事主1招免受騙
https://www.hk01.com/article/878637?utm_source=01appshare&utm_medium=referral
新招

侯爵府

回覆樓主:

打嚟係都唔收線,扮做意見調查!

attach1/tmp/phpKZsUI2

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

我琴日都收到,又係5字。平時3時我都唔聽,今次5字聽下,一聽就知呃人,封鎖同報左係呃人

珍珠宮

開心吸收勳章 BK Milk勳章

以家唔會講電話...基本唔識既號碼, 都唔聽...
# 係朋友/親人都用通訊軟件留言

阿仔...你心裡團火仍在嗎?....

侯爵府

廉署調查電騙集團偽冒廉署‎ 拘39歲內地女子‎ 涉借戶口串謀洗黑錢
https://www.hk01.com/article/881046?utm_source=01appshare&utm_medium=referral

首頁

尾頁

跳至