自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

翡翠宮

畀面勳章 BK Milk勳章

平平無奇2 發表於 23-3-23 10:49
你偷聽人講野

佢問得大聲咋
若問今世所遇, 皆是前世的緣。 今生寬以待人, 來世皆是善緣。

大宅

畀面勳章

無需要唔使㗎

伯爵府

牛年勳章

唔係過長先要割咩?
我兩個仔,我家姐亞哥幾個仔都無割過
仁德厚澤載福慧輝炫矢志盛風華

大宅

2024年龍年勳章

ming1120 發表於 23-3-23 00:15
我係男,我覺得割包皮係一個騙局,以我經驗, 基本上唔需要做手術, 基本上初頭個個男生 包皮都係 過長,過 ...

係,兒科醫生都係咁教我,叫我咁教個仔。 我記得我當時問醫生要唔要割時,佢鬧鬼我 話我無知。我當時答佢我係女人,鬼知咩

象牙宮

回覆樓主:

無喎,我仔果度無唔舒服,我無理

子爵府

睇啲留言,越睇越覺得痛,痛到有啲發麻

珍珠宮

虎到金來勳章 畀面勳章

回覆樓主:

我仔細個兩次包皮最前紅左同埋痛,其實係因為尿醃到,一個兒科講到唔割包皮唔得,做手術我覺得要問多個醫生意見,所以我帶仔去睇番一個初生開始睇過幾年因為佢搬左去第二度冇睇嘅兒科,同另一個兒科聖手,兩個都話根本冇需要割,只要教阿仔平時小便時滴乾淨或者用紙巾抹乾,同沖涼時反起黎洗就得,之後佢包皮冇再紅,所以我仔冇割過。

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

要睇醫生視乎情況

大宅

我2個仔是爸爸堅持下,前年暑假做左。分別5歲半同4歲。保險可以claim 到而且,是有jj 發炎。
佢地是全身麻醉。住一晚做完即日出院。第二日已正常玩。
#爸爸以過來人身份,一出世已叫要安排。是政府吾比做#

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章

ming1120 發表於 23-3-23 00:15
我係男,我覺得割包皮係一個騙局,以我經驗, 基本上唔需要做手術, 基本上初頭個個男生 包皮都係 過長,過 ...

一個騙局有錢

Thanks非常有用資訊,我仔18歲啦,我仲擔心緊我系咪錯過左比阿仔割包皮時機添。

珍珠宮

回覆樓主:

醫生講過,可反出嚟,冇衞生問題唔駛割

子爵府

yuyueng 發表於 23-3-23 12:22
一個騙局…有錢賺。Thanks非常有用資訊,我仔18歲啦,我仲擔心緊我系咪錯過左比阿仔割包皮時機添。

...

初頭嘗試推開 係會痛, 最好沖涼嗰陣時做, 慢慢就會鬆開曬, 好似一個未吹過嘅新氣球, 初時都會慢慢緊, 你試下一個已經吹脹咗成個月嘅氣球 ,將佢放氣, 即刻鬆曬, 我都幾肯定呢個係騙局, 其實本身包皮係有佢嘅作用, 佢係用嚟保護龜頭

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 HiPP勳章(1) 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

唔一定

禁止訪問

禁止訪問

琥珀宮

chumimibbmama 發表於 23-3-22 23:52
囝囝7歲半,啫啫無發過炎,但我屋企人話,割左包皮對囝囝發育時會好d,話唔割,驚佢啫啫個頭出唔到黎,會有 ...

如果割左有可能大左反而包唔晒,成日扯住痛,冇發炎冇事冇幹就唔使割,做好清潔就可以,包皮有作用就係保護,我仔之前發炎問過醫生都話清潔好就冇事,不過最好睇政府門診問,因為佢地一定冇任何利益衝突
坦白講你屋企人講嘅完全冇醫學根據

禁止訪問

子爵府

回覆樓主:

過長同窄要,so far我2仔也返到出來洗,及vv時整干淨

禁止訪問

水晶宮

chumimibbmama 發表於 23-3-22 23:52
囝囝7歲半,啫啫無發過炎,但我屋企人話,割左包皮對囝囝發育時會好d,話唔割,驚佢啫啫個頭出唔到黎,會有 ...

我仔20歲,無割
有人話,人一生要找到四個人1) 自己2) 深愛你的人3) 你最深愛的人4) 共你過一生的人             在你出世一刻,我一次過找到這四個人

首頁
12345...6

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊