自由講場

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

cibewong 發表於 23-4-13 13:11
窗口位要$130,窗口中間嗰個位$110,路口位就$150,最近有冇人試過呀?

係on board前48小時定買完機票想劃位?
放下自在

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

pauline_c 發表於 23-4-13 14:02
視乎 class,最低 class 到 check in 都無免費劃位,阿仔今次個機位就係咁,佢自己一個,又唔介意坐邊度, ...

咁仲可唔可以網上check in?因為唔check in條龍又長d
放下自在

象牙宮

princesscupcake 發表於 23-4-13 14:20
但有寄倉行李都係要櫃檯排隊

但都有分online check in隊嘛
放下自在

象牙宮

Chunmama509 發表於 23-4-13 20:32
依家冇分online check in 嘅隊

really?差好遠喎

放下自在

象牙宮

Charlotte_mom 發表於 23-4-13 20:49
唔出奇丫, 唔加錢買位就預咗係剩蔗, 我唔揀擇嘅, 可以同家人朋友坐埋就得
反而我好憎坐第一行, 送俾我都唔 ...

以前無留意,點解頭幾行要比錢劃位,原來可以落機先
啱啱果轉我同女坐前老公仔一行,我地行先,等左一陣先見佢,原來啱啱行佢前面果個行行下 ,可能係停左機一陣,空氣太焗
放下自在

象牙宮

seaheart88 發表於 23-4-14 08:26
我仲有一個問題,唔係好明

停一停台北一小時使唔使做台證㗎?

轉機唔駛入境,唔駛卦
放下自在

首頁

尾頁

跳至