影視娛樂

跳至

首頁
12345...24

尾頁

水晶宮

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 畀面勳章 親子王國15週年勳章

之前個post 冇咗,大家要繼續傾

水晶宮

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 畀面勳章 親子王國15週年勳章

kcm 發表於 23-5-31 17:23

《浪漫醫生金師傅3》最新一集,安孝燮的演技也引爆韓網討論,其中有一幕由安孝燮飾演的徐宇鎮為救助被壓在坍方建築下的患者,勇敢進入危險建築中,卻不幸因二次坍塌被困其中。甚至為保護患者左手被鋼筋刺穿。

安孝燮完美呈現出「痛苦拔鋼筋」的真實感,最後崩潰大哭的這一段畫面讓韓網頻頻稱讚「安孝燮創下了傳奇演技的場面」,網友紛紛表示「這段演技非常逼真」、「安孝燮史上最好的演技」、「這演技太瘋狂了」引發熱議。
attach0/tmp/phpRwREqP

珍珠宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

估唔到開舖嗰個竟然係你
為咗阿Paul?

珍珠宮

我覺得第三輯呢兩集最好睇,好感人睇到我眼濕濕, 阿Paul做得好好隔住個Mon都覺得佢好痛,好入戲
白頭佬真係好賤,寧願去上庭都唔去救人,枉佢係醫生

琥珀宮

kcm 發表於 23-5-31 17:23

多謝你開返個舖
之前仲問Amy我地點算

琥珀宮

stella816 發表於 23-5-31 18:54
我覺得第三輯呢兩集最好睇,好感人睇到我眼濕濕, 阿Paul做得好好隔住個Mon都覺得佢好痛,好入戲:goo ...

我啱啱尋晚先追曬最新2集
見到Paul咁痛,我好似自己痛緊咁自己都喺度細細聲慘叫

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

報到先, 無啦啦無左個 post 都有嘅
[img=500,400][/img]

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

ccdccl 發表於 23-5-31 18:57
...

喱兩集真係好好睇, 阿 Paul 今次做得超好, 抵讚 我都睇到

琥珀宮

miu~miu 發表於 23-5-31 19:02
喱兩集真係好好睇, 阿 Paul 今次做得超好, 抵讚 我都睇到
...

Paul真係做到果種錐心之痛,但男子漢又唔可以喊,睇嘅人感同身受

珍珠宮

ccdccl 發表於 23-5-31 19:05
Paul真係做到果種錐心之痛,但男子漢又唔可以喊,睇嘅人感同身受

真係進步左好多, 係醫院病床度成身震哂, 陰公

水晶宮

stella816 發表於 23-5-31 18:45
估唔到開舖嗰個竟然係你
為咗阿Paul?

搵唔到個舖,Amy 問了管理員,原來個舖刪咗
冇得傾Paul 唔得

水晶宮

stella816 發表於 23-5-31 18:54
我覺得第三輯呢兩集最好睇,好感人睇到我眼濕濕, 阿Paul做得好好隔住個Mon都覺得佢好痛,好入戲:goo ...

係呀!呢2集好睇
Paul 嘅痛令我邊睇邊大叫,做得好好

白頭老以為金師傅要靠佢,好一句 plan B

水晶宮

ccdccl 發表於 23-5-31 18:55
多謝你開返個舖
之前仲問Amy我地點算

我又係問Amy
Amy 好好問了管理員

珍珠宮

ccdccl 發表於 23-5-31 18:55
多謝你開返個舖
之前仲問Amy我地點算

我又係第一時間問Amy,佢係我哋嘅明燈

水晶宮

...

真係感受都好痛
金師傅又係做得好好,令我好投入佢嘅肉緊

水晶宮

miu~miu 發表於 23-5-31 19:01
報到先, 無啦啦無左個 post 都有嘅

水晶宮

miu~miu 發表於 23-5-31 20:04
真係進步左好多, 係醫院病床度成身震哂, 陰公

眼神都做得好好
進步咗好多

珍珠宮

...

我都係尋晚先追完,而家都無乜動力即時追
係呀佢真係做到好痛好痛咁,身同感受
我記得你好驚睇血淋淋場面㗎,做手術你有冇遮住呀,成日好多血

珍珠宮

kcm 發表於 23-5-31 20:13
我又係問Amy
Amy 好好問了管理員

Amy最抵錫

水晶宮

stella816 發表於 23-5-31 20:20
我都係尋晚先追完,而家都無乜動力即時追
係呀佢真係做到好痛好痛咁,身同感受
我記得你 ...

今次Paul做手術,我遮哂,好驚

首頁
12345...24

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊