故障報告

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

畫面會跳及死link

發覺係iphone 才有問題,
請跟進.

https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=23675284#pid368286375

子爵府

開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我都係,死日死機同彈返出去
執子之手 與子皆老

超級版主

超級版主

回覆樓主:

係唔係 iphone 用 safari 上 bk mobile web 有問題?用 bk ios app 就正常?

大宅

mercurycc 發表於 23-6-3 21:04
畫面會跳及死link

發覺係iphone 才有問題,

Same

象牙宮

bktcc 發表於 23-6-3 21:20
係唔係 iphone 用 safari 上 bk mobile web 有問題?用 bk ios app 就正常?
Safari /Google mobile web 都係有問題,
我無用app , 見好小人講,應該app無問題。

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

Same 時時都跳去話「重複發生問題」
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

超級版主

超級版主

mercurycc 發表於 23-6-3 22:46
Safari /Google mobile web 都係有問題,

收到,會通知BK

thanks

男爵府

2024年龍年勳章 2024勳章

我都係 一樣問題

大宅

今日仲衰過昨日。從未見過有一個網站咁衰

大宅

今日仲衰過昨日。從未見過有一個網站咁衰

男爵府

mercurycc 發表於 23-6-3 22:46

我開apps,有同樣問題,搞到唔想上bk

子爵府

開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

esmehouse 發表於 23-6-4 03:24
Same 時時都跳去話「重複發生問題」
我都係咁,到現在完全冇改善,好多日,想放棄唔上BK
執子之手 與子皆老

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章

各位

有關 IPhone 用戶瀏覽 BK 網頁版的問題,我們正在跟進中,用戶可考慮使用 BK app,不便之處,請見諒 !

象牙宮

特派員 發表於 23-6-6 09:27
各位

有關 IPhone 用戶瀏覽 BK 網頁版的問題,我們正在跟進中,用戶可考慮使用 BK app,不便之處,請見諒 ...
App 都有問題。

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章

Germine 發表於 23-6-4 21:16
我開apps,有同樣問題,搞到唔想上bk

你好

已檢測 BK iphone app 未有發現異常,如閣下遇到問題,請提供以下資料,以便了解,謝謝 !

-問題描述(哪個頁面發生/執行甚麼操作 出現問題);
-問題截圖或錯誤訊息內容;
-問題發生的頻繁度 (必定/經常/偶然/甚少);
-手機型號;
-操作系統版本

大宅

特派員 發表於 23-6-6 09:27
各位

有關 IPhone 用戶瀏覽 BK 網頁版的問題,我們正在跟進中,用戶可考慮使用 BK app,不便之處,請見諒 ...
是不是專登整衰個網頁版,想人買你們個app呀?

管理員

各位,有關問題已修復,謝謝 !

mercurycc    發表於 23-6-7 15:44

首頁

尾頁

跳至