自由講場

跳至

首頁
34567...10

尾頁

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 畀面勳章 叻叻勳章 睛靈勳章 陪月勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 KMALL特別版勳章 BB防敏心得分享勳章 笑得好勳章

又會快成咁,係咪即興

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

healtheworld 發表於 23-6-13 17:52
香港支付寶只有港元係咪係大陸用唔到?

只有小部份店舖可用香港支付寶
香港撒瑪利亞防止自殺會熱線:23892222
撒瑪利亞會熱線(多種語言)︰28960000
生命熱線︰23820000
東華三院芷若園熱線︰18281
社會福利署熱線︰23432255
醫院管理局精神健康專線(24小時精神健康熱線諮詢服務):24667350
明愛向晴熱線:18288

侯爵府

wong2323 發表於 23-6-13 10:18
昨晚阿仔帶我上深圳食大餐,幾年無回內地,變咗大鄉里
傍晚6點半羅湖過關,好少人。我無內地電話卡 ...

木屋,我仔都超like,我只有香港支付寶一樣收呀!

子爵府

阿仔真乖,又孝順

珍珠宮

healtheworld 發表於 23-6-13 17:52

用到, 即時兌換, 扣港幣

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 KMALL特別版勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

20162016 發表於 23-6-13 12:45
滿唔滿足?
飽唔飽?
係咪計劃定下次?
好滿足,好飽飽

唵嘛呢叭咪吽      
ॐ मणि पद्मे हूँ
ༀ་མ་ཎི་པད་མེ་ཧཱུྃ

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 KMALL特別版勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

aee 發表於 23-6-13 13:13
孝顺仔 請問你們排得耐?之前要排成个鐘
鮑師傅排咗大約10分鐘

唵嘛呢叭咪吽      

瑪瑙宮

香港支付宝唔会用人民币结算,要转返港币

超級版主

c1224 發表於 23-6-13 15:23
鋪頭叫:7街燒燒
地址:福田水圍七街125棟101
TEL:0755-82833290
請問近哪個地鐵站? 有哪些海鮮燒? 可以用香港支付寶嗎?

唵嘛呢叭咪吽      

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

係咪最好都係有大陸電話號碼方便d,?可以攞定飛排隊,同埋用商場wifi都要大陸no.先用到

子爵府

虎到金來勳章

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

2個仔真好同你去深圳食好嘢,令人羨慕!

大宅

wong2323 發表於 23-6-13 12:37
細仔上次同朋友去東門買返嚟,屋企人個個話好食,所以今次又去買

我老公都超鍾意食呢間,除咗海苔味我鍾意蟹黃味,都好好食

珍珠宮

乖仔

珍珠宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 wyeth冷知識勳章 叻叻勳章

D蠔好肥美
前面是絕路~希望在轉角

珍珠宮

熱血勳章 醒目開學勳章

回覆樓主:

真開心

象牙宮

2024年龍年勳章

回覆樓主:

珍珠宮

精緻種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

好羨慕你有個乖仔 !!

超級版主

幾年前用剩幾百蚊人民幣散錢,昨晚拎埋去諗住用得著,結果一蚊都無用過,全程都係大仔掃香港支付寶找數,我真係好大鄉里
唵嘛呢叭咪吽      

珍珠宮

Vengerov 發表於 23-6-13 16:22
啱都去深圳開幾張副卡比小朋友嘅兒童手錶,之後食摩打食堂,兩個人食200,服務好到乜咁。野又好食。見啲服 ...

摩打食堂我都想去試

首頁
34567...10

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊