自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

請問有冇人試過係淘寶買床,但等咗好多日都未發貨?事源我618時係淘寶買咗張床,但等咗好耐都未見賣家發貨,星期一都有聯絡過賣家問佢幾時發貨,佢就話星期二,但我等到今日都仲未見佢發貨,請問可以點做?搵淘寶客服介入,定係選擇退貨?

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

monkeydiary 發表於 23-6-29 14:49
請問有冇人試過係淘寶買床,但等咗好多日都未發貨?事源我618時係淘寶買咗張床,但等咗好耐都未見賣家發貨 ...

我會選擇退款
不要從別人的嘴裡去認識我

珍珠宮

monkeydiary 發表於 23-6-29 14:49
請問有冇人試過係淘寶買床,但等咗好多日都未發貨?事源我618時係淘寶買咗張床,但等咗好耐都未見賣家發貨 ...

張床造都要時間喎

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

之前有冇寫付款後.幾時發貨?

伯爵府

cy101 發表於 23-6-29 15:05
之前有冇寫付款後.幾時發貨?

本來說最遲6月25日發貨,而且佢已經被小蜜罰咗30元,但仍然未發貨

伯爵府

whyyou 發表於 23-6-29 15:02
張床造都要時間喎

張床不是訂造,應該是現貨

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

monkeydiary 發表於 23-6-29 15:14
本來說最遲6月25日發貨,而且佢已經被小蜜罰咗30元,但仍然未發貨

既然不似預期,揀退款!

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊