自由講場

跳至

首頁
12345...12

尾頁

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

https://hk.news.yahoo.com/%E7%B6%B2%E6%B0%91%E9%96%8Bpost%E5%8A%9B%E6%95%B8%E5%86%87%E7%A6%AE%E8%B2%8C%E8%97%9D%E4%BA%BA-%E5%BD%B1%E5%90%8E%E7%9C%BE%E6%9C%9B%E6%89%80%E6%AD%B8-%E6%AD%8C%E5%90%8E%E5%90%8D%E5%BA%97%E9%80%9A%E5%AE%B5%E6%8E%83%E8%B2%A8%E9%9B%A3%E7%82%BA%E5%BA%97%E5%93%A1-053215943.html

https://www.sundaykiss.com/%e5%a8%9b%e6%a8%82/%e7%b6%b2%e6%b0%91%e5%9a%b4%e9%81%b8-%e8%a2%81%e8%a9%a0%e5%84%80-%e6%a5%8a%e5%8d%83%e5%ac%85-%e6%9d%8e%e6%80%9d%e6%8d%b7-pltc06-1208876/13/

[size=18.005px]唔少人都喺片場同舞台以外撞見藝人真實一面,而有網民就喺facebook群組開post,叫大家「講一個你接觸過最唔[size=18.005px]nice[size=18.005px],冇禮貌嘅演藝人」,結果反應相當熱烈,開post2日就有2千幾個留言,仲有唔少八卦嘢聽添!

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章

kimmy2006 發表於 23-7-5 21:47
國貨成都好pk,我少時有次見到佢好開心想叫佢幫我簽名,頂佢個肺鬼劃附咁,我掉咗落垃圾桶
...

你執到啦,佢認真簽既名,真係好似符咁,「郭富城aaron」有齊晒,但你掉咗

伯爵府

開心吸收勳章

hkgra 發表於 23-7-6 10:58
唔明藝人點解高人一等,觀眾先係佢衣食父母

係觀眾 寵壞他們 ,尤其那些瘋狂Fans

伯爵府

ngwong2 發表於 23-7-6 14:33
x2

x3

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏

chantelle321 發表於 23-7-6 23:50
我好鍾意佢,睇佢咁多次訪問佢個人好真性情,傻吓傻吓嗰種,估唔到記者後嘅佢會咁差。
...

唔可信啦,我見過Kelly幾次,兩次銅鑼灣,兩次係尖沙咀揀唇膏,冇嘢喎,咪普通人行街咁咋,冇咩特別態度

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章

Amy7802 發表於 23-7-6 15:53
係囉,樣又唔差,唔明啲人點解咁憎佢。

憎人富貴 厭人貧

伯爵府

dandan2006 發表於 23-7-6 14:36
就嚟60,扮少女, 超難頂, 佢真係千年老妖

人地仲童心未泯(睇descriptions)
attach1/tmp/phplcq81o

珍珠宮

2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

以前成日見到劉江,佢次次都係頭岳岳一副高高在上不屑既咀瞼,唔知佢想點?

大宅

LedTV 發表於 23-7-8 00:22
Ada 陳豪都係
只係路過望到
主動同我地微笑

我當年住沙田,ada都係,見過3次都好有禮貌

子爵府

Anpanmama 發表於 23-7-5 20:49
係咪家姐?
佢同杜德偉拍拖嗰陣,真係對眼望住個天靠個鼻去睇路㗎,我心諗你有幾巴閉呀,你靚我唔靚咩?
...

當年高級護膚品牌贊助佢落嚟攞產品,對眼高到頭頂,我生得矮,望上去真係間尺鼻

男爵府

牛年勳章

baby668 發表於 23-7-7 23:29
因為工作關係,以前我成日都會喺電視城canteen食飯,我又覺得苑瓊丹好like
我撞到佢嗰日,可能佢心情唔好啩

水晶宮

blackypurin 發表於 23-7-8 14:06
點解要對住你奸笑

不懷好意的眼神,可能唔like我佢老婆一齊睇衫

珍珠宮

好媽媽勳章

ricecooking 發表於 23-7-8 00:19
方西降我廿年前撞倒佢同老婆一齊睇衫,佢望住我奸笑好恐怖

點解要對住你奸笑

珍珠宮

好媽媽勳章

加菲貓3 發表於 23-7-6 16:02
謝安琪好主動打招乎,反而我就唔好意思,我雖然唔係明星,但我都唔想同人打招乎,唔係人品問題,單純係性格 ...

我上次九龍城見到張就ok,佢有對我笑

侯爵府

blackypurin 發表於 23-7-5 21:14
長腳蟹,我近視望唔真望多眼啫,已經啤到我恆

下?

公爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章

iamiam 發表於 23-7-7 23:11
Kelly, Gigi以前年代好白鴿眼

近排親友喺水上樂園遇到Gigi,佢nice喎... 冇化妝,著住防曬衣,都肯合照。可能做咗媽咪,心態改變咗

子爵府

Kiwian 發表於 23-7-7 01:33
宋(emoji)年,佢冇結婚前同佢住同一屋苑,又係串串共啤住你,以為自己好紅
...
佢老公又係以為自己好紅, 兩公婆由停車場入到商場驚死冇人見到咁, 冇人望佢好冇癮.

公爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章

Forgetmenot999 發表於 23-7-6 16:24
鐘嘉欣:見過最差係鐘嘉欣,望吓都比佢啤過
吳卓羲:我喺旁邊觀察佢點對佢啲粉絲見過佢真係有求必應同粉絲影 ...

鍾X欣:公司經理見過佢,話好串,皮膚好黑
吳卓羲:好耐之前喺將軍澳電視城停低架車,同fans傾偈。當時我雪藏牌,喺附近操車,兜咗TVB幾個圈,佢都未走
任達華:影相傾偈冇問題... 傾到同行嘅朋友,誤會以為本身識佢

男爵府

ricecooking 發表於 23-7-8 00:11
大家的經歷係幾多年前?我廿年前喺又一城戲院撞到李克勤梁榮宗邱凱敏一齊,佢哋都好Nice
...
李克勤我見過幾次同距老婆一齊, 但我注意力都係去著距老婆度因爲距高的

子爵府

pinky-peach 發表於 23-7-5 19:55
法拉宜家洗底成功、不知幾多人like佢

以前睇電視見過佢上獎門人節目,就覺得佢標準四川妹咁巴辣,無鍾意佢佢

首頁
12345...12

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊