自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

虎到金來勳章

MissMaMa 發表於 24-3-14 06:41
取消再訂,用港元即時付款,不過如果你唔介意貴5%,都可以延後付款
但訂左嗰間酒店好爆,再訂已無房

珍珠宮

虎到金來勳章

MissMaMa 發表於 24-3-14 06:41
取消再訂,用港元即時付款,不過如果你唔介意貴5%,都可以延後付款

伯爵府

whyyou 發表於 23-7-11 23:02
我同你一樣,絕大部分訂房都係經Agoda, 因為每次格完價都係佢最平,so far 又未試過中伏,回贈都好順利, ...

Agoda 客服好好

伯爵府

oasis18 發表於 24-3-15 11:26
但訂左嗰間酒店好爆,再訂已無房

如果唔係貴好多,算喇。你預比多一百港元(以1200hkd計)

子爵府

各位姊妹真係勁,呢幾年,我多數去官網或trip 度book,但係今次去玩嘅地方,呢兩度都冇乜得揀。所以就返Agoda book,幾年冇book過,見到有pay Later呢個option,可能之前有,但係從來冇揀過,今次就揀咗,淨係諗住cancel都冇咁煩。而家聽你哋講,見到要加至少5 %,嗱嗱聲去book多間,先至再cancel,安全啲。 多謝大家啲資訊。

子爵府

咁請問booking.com 嘅 pay later 係唔係都會加多5% 㗎 ?

男爵府

回覆 MissMaMa 的帖子

請問如果在booking.com及trip.com訂房, 用 pay later,是否不用附加5%手續費,謝謝你

子爵府

錢錢媽 發表於 24-3-15 15:10
咁請問booking.com 嘅 pay later 係唔係都會加多5% 㗎 ?

我喺booking.com full paid booked 咗之後,發現book 錯左,cancelled 後,幾日就有refund. 不過蝕咗130 hkd.

伯爵府

錢錢媽 發表於 24-4-1 15:36
我喺booking.com full paid booked 咗之後,發現book 錯左,cancelled 後,幾日就有refund. 不過蝕咗130 h ...

你不是用港幣付款?agoda正常退回你book嗰個數,我每次都係又book又退重重覆覆 但booking。好耐無經佢book了!

大宅

回覆樓主:

近幾次旅行格齊價都係agoda平
有時入住後又有回贈(直接入返戶口唔洗逼我下次要book返佢)
返而trip次次都貴,仲未試過用佢book

總之book酒店我一定即時俾全數

珍珠宮

錢錢媽 發表於 24-4-1 15:36
我喺booking.com full paid booked 咗之後,發現book 錯左,cancelled 後,幾日就有refund. 不過蝕咗130 h ...

Booking 係用外幣結算,取消會蝕外幣差價

珍珠宮

kkyu166 發表於 24-4-1 15:22

請問如果在booking.com及trip.com訂房, 用 pay later,是否不用附加5%手續費,謝謝 ...

呢兩間未試過pay later,只試過到付,所以答唔到你

男爵府

明白,謝謝你

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊