自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

伯爵府

個女仔因為呢個賤男自殺,真係估唔到花姐咁講,唔通「靚仔」大晒

https://www.hk01.com/article/920019?utm_source=01articlecopy&utm_medium=referral
attach0/tmp/phpUsPYw6

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

依個肥花真係好有問題,依個濺男人格咁有問題都要捧
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 BK Milk勳章

syne403 發表於 23-7-18 12:02
個女仔因為呢個賤男自殺,真係估唔到花姐咁講,唔通「靚仔」大晒

https://www.hk01.com/article/920 ...

肥花真心好核突,偽記好心唔好登佢嗰樣

公爵府

為利x圖既品格。好似有類人都係哩類性格。

伯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第三回 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

https://www.hk01.com/article/920 ...

呢個賤男人格已經破晒產!肯定又唔知用咩花言巧語氹過花姐

侯爵府

畀面勳章

esmehouse 發表於 23-7-18 12:05

我諗佢應該有病

公爵府

牛年勳章

回覆樓主:

有花姐加持,黃人一定鼎力支持,一定會變成姜濤第二,成為香港嘅頂流

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

人格有問題,比佢紅左更加不得了!

珍珠宮

回覆樓主:

花師奶, 亞mo壓力唔大呀?唔講幾句

goldpiglet    發表於 23-7-19 02:17

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

KTKTKT5 發表於 23-7-18 12:27
代肥花話,如果阿 Mo 得我就一早捧佢啦,佢有事我都唔理唔出聲就明啦
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

寶石宮

熊熊老婆 發表於 23-7-18 12:19
有花姐加持,黃人一定鼎力支持,一定會變成姜濤第二,成為香港嘅頂流
快啲叫啲粉絲課金俾濺男

水晶宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

品德有虧喺國內一律封殺。叫人俾機會佢咩玩法?唔明。香港娛樂圈係時候要執整吓

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

好靚仔??
不要從別人的嘴裡去認識我

公爵府

2024年龍年勳章 畀面勳章

麵包姐姐 發表於 23-7-18 12:14
呢個賤男人格已經破晒產!肯定又唔知用咩花言巧語氹過花姐

唔覺哩個花姐係受氹先咁樣,因為從呀mo件事都知佢本身人格係點,根本就一擔擔

珍珠宮

2024年龍年勳章

人呢, 呢個社會大把, 作為公眾人物, 言行舉止, 品格都好重要(就算係表面嘢都好)

水晶宮

佢憑咩叫人手下留情呀?!正一害人精!

水晶宮

KTKTKT5 發表於 23-7-18 12:27

佢當日留守好自己嘅崗位唔俾人上台,就唔會害到人哋個仔咁啦!

珍珠宮

2024年龍年勳章

crystal媽咪 發表於 23-7-18 12:35
好靚仔??
佢要改名做"老花眼姐"...

公爵府

回覆樓主:

係咪又話佢其實好孝順好勤力

翡翠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

esmehouse 發表於 23-7-18 12:05

佢專鍾意捧奇人異士, 退款應該係夾好左用簽約做條件.

首頁
12345...6

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊